Hoeveel kost een vakantie naar Turkije?

Hoeveel kost een vakantie naar Turkije?

Wat kost een reis door Turkije? Reis je als backpacker voor twee weken door Turkije met een dagbudget van 35 euro per dag, dan ben je gemiddeld €490 euro per persoon kwijt. Voor een rondreis door Turkije met een iets groter budget ben je gemiddeld €840 euro per persoon kwijt.

Kun je met Corendon naar Turkije?

All Inclusive vakanties naar Turkije boek je natuurlijk bij Corendon. We bieden dan ook niet voor niets zo’n groot aanbod All Inclusive hotels aan de Egeïsche kust en de Turkse Rivièra. Van kleine accommodaties op basis van Logies en Ontbijt tot super-de-luxe Ultra All Inclusive resorts met alles erop en eraan.

Kan ik naar Turkije deze zomer?

/COVID-19 /Kan ik deze zomer op vakantie naar Turkije? Ja, dat kan. De overheid geeft op haar eigen website aan reisorganisaties zelf het antwoord: U wijst de klant wel op de risico’s en het reisadvies op Nederlandwereldwijd.nl.

Wat kost een cola in Turkije?

Prijzen in restaurants in Turkije.

Maaltijd goedkoop Restaurant 3.40 EUR (1.90-4.80)
Binnenlands bier (0.5 liter diepgang) 1.90 EUR (1.30-2.90)
Geïmporteerde bier (0,33 liter fles) 2.40 EUR (1.50-3.90)
Cokes/Pepsi (0.33 liter fles) 0.51 EUR (0.29-0.96)
Water (0.33 liter fles) 0.17 EUR (0.10-0.48)

Kan je veilig naar Turkije?

Het merendeel van Turkije is veilig genoeg om te bereizen, maar er moet wel rekening gehouden worden met een aantal veiligheidsrisico’s die afwijken van wat wij in Nederland gewend zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met het verhoogde risico op terroristische aanslagen.

Waarom vliegt Corendon wel naar Turkije?

Corendon voert weer vakanties uit naar Turkije, ondanks dat het reisadvies van de Nederlandse overheid voor dat land nog steeds op oranje staat. Topman Steven van der Heijden denkt namelijk dat een strandvakantie aan de Turkse zuid- en westkust weer verantwoord kan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven