Wat doet Terra-Cortril?

Wat doet Terra-Cortril?

Terra-Cortril met polymyxine-B wordt toegepast bij bepaalde ontstekingen van de oogleden (blepharitis squamosa ofwel een schilferende ontsteking van de oogleden) waarbij een bacteriële infectie met gevoelige bacteriën bestaat en een overmatige prikkelingsreactie bestreden moet worden.

Wat kost Terra-Cortril?

€ 2,94 exclusief afleverkosten.

Hoe lang mag je Terra-Cortril gebruiken?

De behandeling duurt meestal enkele dagen tot maximaal 14 dagen. Let op: Vermijd besmetting van de punt van de tube door aanraking met de ontstoken plek. Terra-Cortril met polymyxine-B, oogzalf bij kamertemperatuur bewaren. Het kan tot aan de op de verpakking vermelde datum worden gebruikt.

Is Terra-Cortril vrij verkrijgbaar?

Het is verkrijgbaar op recept in oogzalf onder de merknaam Terra-Cortril met Polymyxine B.

Wat is Terra-Cortril met polymyxine-B?

Terra-Cortril met polymyxine-B wordt toegepast bij bepaalde ontstekingen van de buitenste gehoorgang waarbij een bacteriële infectie met gevoelige bacteriën bestaat en een overmatige prikkelingsreactie bestreden moet worden.

Wat is Terra-Cortril polymyxine-B?

Is oogzalf vrij verkrijgbaar?

Het is op recept verkrijgbaar in oogzalf als het merkloze Erytromycine. Erytromycine is ook verkrijgbaar in tabletten, zakjes poeder, drank, lotion en als gel.

Hoe lang Terramycine gebruiken?

– Een kleine hoeveelheid (ongeveer 1 cm) dient 4 tot 6 maal per dag te worden aangebracht; – Behandelen tot de infectie volledig genezen is. – Behandelingsduur: een dag tot verscheidene weken, afhankelijk van de aard en de ernst van de infectie.

Wat kost oogzalf?

De oogzalf Terramycine (met polymyxine B sulfaat) wordt in kleine hoeveelheden (ongeveer 1 cm) aangebracht in de conjunctivale zak van het onderste ooglid, zulks 4 tot 6 maal per dag tot de infectie verdwenen is en de genezing volledig is….Kenmerken:

Merk PFIZER
Categorie Oogspoeling – Oogzalf
Prijs 6,44
Gewicht 11 gr

Wat is Terra-Cortril met Polymyxine B?

Hoe snel werkt Terramycine?

De behandelingsduur kan variëren van één dag tot verscheidene weken, afhankelijk van de aard en de ernst van de infectie. Bij blefaritis dient men eerst de schilfers en korsten te verwijderen alvorens de zalf aan te brengen.

Hoe lang Trafloxal gebruiken?

Volg in dat geval altijd het voorschrift van de (oog)arts op. Trafloxal oogzalf mag niet langer dan 14 dagen gebruikt worden. Neem zo mogelijk het onderste ooglid tussen duim en wijsvinger en trek het voorzichtig een weinig naar voren zodat er een klein zakje ontstaat. Breng de oogzalf voorzichtig in het zakje.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven