Welke zender is Omroep Brabant TV?

Welke zender is Omroep Brabant TV?

Zet Omroep Brabant Radio of TV aan….TV via de kabel.

TV via de kabel
Delta Digital TV 116
Kanaal Digitaal 71
KPN 507
Ziggo 30 en 712

Wat kan je wel Omroep Brabant terug kijken?

In Wat kan je wel!? volgen we mensen met een beperking die durven te dromen van een nieuw huis, een baan of het opvoeden van een kind. Met hulp van zorgorganisatie SDW uit West-Brabant proberen ze die dromen te realiseren.

Wat doet Omroep Brabant?

Sinds september 1997 maakt Omroep Brabant televisie. De zender maakt dagelijks nieuwsuitzendingen (07.00 uur en 17.30 uur) en achtergrondprogramma’s vanuit haar studio in Son. Behalve nieuws heeft de zender een aantal vaste programma’s gericht op de regio.

Hoe laat Bureau Brabant?

Bureau Brabant is het regionale opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Deze productie is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Omroep Brabant en Van E-media. Iedere maandagavond wordt het programma uitgezonden op Omroep Brabant vanaf 18.00 uur.

Welk kanaal zit Omroep Brabant bij Ziggo?

Op kanaal 712 is Omroep Brabant wel te zien. Ook via de website en de app is Omroep Brabant te zien.

Wat kan je wel Omroep Brabant Nelly?

Nelly (30) droomt ervan om postbode te worden bij de WVS. En Monique (52) leeft vol spanning toe naar haar allereerste concert als zangeres. Sinds donderdag 10 december 2020 was de serie acht weken lang te zien op Omroep Brabant. De afleveringen zijn ook op deze pagina terug te kijken.

Kan Omroep Brabant niet ontvangen?

Antwoord: Per post: Omroep Brabant, afdeling Marketing en Communicatie, Postbus 108, 5600 AC Eindhoven of telefonisch: 040 – 294 94 94. Per e-mail: gebruik daarvoor het contactformulier. De afdeling Marketing en Communicatie buigt zich over je klacht, suggestie, tip, etc. en zorgt indien mogelijk voor een oplossing.

Waar zit Omroep Brabant?

De hoofdstudio staat op het Science Park Eindhoven in Son. Daarnaast kent de omroep nog een vestiging in Breda en is er een studio ingericht in het Provinciehuis te Den Bosch.

Welk kanaal is Ziggo sport?

Ziggo Sport Voetbal (kanaal 402) Ziggo Sport Golf (kanaal 403) Ziggo Sport Racing (kanaal 404) Ziggo Sport Docu (kanaal 405)

Welke zender is RTV Utrecht KPN?

Zenderoverzicht MKB TV

Regionale zenders
TV Noord AT5
Omrop Fryslan Regio TV Utrecht
RTV Drenthe TV West
RTV Oost TV Rijnmond

https://www.youtube.com/c/omroepbrabant

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven