Hoeveel kost een extra horeca?

Hoeveel kost een extra horeca?

Flexi of extra in de horeca: welk statuut is het voordeligst?

Kostprijs voor één uur
Baremaloon categorie 2 (€ 11,9323 per uur)
Extra (dagforfait) € 14,81*
Jobstudent € 12,63
Gewone werknemer € 16,10*

Hoeveel dagen werken als extra?

Hoeveel uren mag ik als extra werken? Als extra mag je, in een 5-dagen werkweek, niet meer dan 9 uren per dag werken. Vanaf het 10e uur moet je werkgever je een overloon van 50% (gewone werkdag) of 100% (zon- en feestdagen) betalen.

Wat kost een Gelegenheidswerknemer?

Loon en vergoedingen: € 71,28/dag Het bedrag van 71,28 euro per dag bevat niet alleen het loon, maar ook de premies, voordelen en vergoedingen waarop je werknemer recht heeft. Een premie: als Benoit minstens 50 dagen werkt als gelegenheidswerknemer, heeft hij recht op een premie van 10,82 euro.

Hoeveel kost een werknemer in de horeca?

Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) presenteerde een overzicht van de arbeidskosten per bedrijfstak in Nederland. De horeca staat in dit overzicht onderaan. Een gemiddelde werknemer kost gemiddeld €18,- per uur aan arbeidskosten.

Hoeveel verdien je als Flexijob in de horeca?

Bij een flexi-job hoort een flexi-loon. Het wettelijk minimum is 10,28 euro per uur. Dat is 9,55 euro loon en 0,73 (7,67%) euro vakantiegeld dat je meteen krijgt. Uiteraard mag je in onderling overleg met je werkgever een hoger loon onderhandelen.

Wie moet een Dimona aangifte indienen?

De Dimona (Déclaration Immédiate/Onmiddellijke Aangifte) is het elektronische bericht waarmee de werkgever iedere indiensttreding en uitdiensttreding van een werknemer aangeeft bij de RSZ. De Dimona-aangifte is verplicht voor alle werkgevers uit de publieke en de private sector.

Kan ik een Flexijob doen?

Je mag een flexi-job doen: Als je als werknemer minstens 4/5de werkt of werkte. De overheid bekijkt of je 3 kwartalen geleden minimum 4/5de werkte. Wil je bijvoorbeeld in januari als flexi-jobber werken, dan moet je het jaar ervoor minimum 4/5de gewerkt hebben in april, mei en juni.

Wie moet een Dimona-aangifte indienen?

Wat kost een horeca medewerker per uur?

494 In de horeca zijn de arbeidskosten gemiddeld 19,20 euro per gewerkt uur. Daarmee zijn deze kosten in vergelijking met andere sectoren het laagst. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Wat kost een kelner?

1. Je functie(categorie)

Functiecategorie Minimum bruto uurloon bij 0 jaren ervaring
Cat. 3 (o.a. afwasser) 12,3433 euro bruto / uur
Cat. 4 12,8856 euro bruto / uur
Cat. 5 (o.a. bartender, hulpkok, grootkeukenhulpkok, kelner, barista) 13,6239 euro bruto / uur

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven