Hoe Stepoc blokken plaatsen?

Hoe Stepoc blokken plaatsen?

Bij voorkeur de netten omkeren («kruis op munt ») om loodrecht op de overlappingen in totaal 3 staafdiktes te hebben in plaats van 4. Wanneer de STEPOC® blokken geplaatst worden tot de gewenste betonneringshoogte, glijd dan de verticale staven tot de voet van de muur, tussen de verspringende horizontale staven.

Hoeveel beton in Stepoc blokken?

Stepoc heeft 150 liter beton nodig per vierkante meter muur, de Polystyreen ongeveer hetzelfde als je de maat bekijkt. Per vierkante meter is dat 24 euro aan beton storten.

Wat zijn Stepoc blokken?

Deze funderingsblokken zijn betonnen blokken van 39 centimeter breed en 19 centimeter hoog. Het beton voor de vloerplaat komt ongeveer 3 centimeter boven de onderkant van de Stepocs. Tijdens het stapelen van de eerste laag worden direct de ijzers geplaatst voor de verbinding tussen de vloerplaat en de muren.

Hoeveel beton in Stapelblokken?

Afmetingen & kenmerken (dikte, gewicht, opvulbeton, enz.)

Afmetingen (L/H/l) Type Aantal blokken per m²
60 / 20 / 30 A 8,33 stuks/m²
60 / 20 / 40 N
60 / 20 / 40 A
36,7 / 20 / 55 N 13,64 stuks/m²

Wat kosten Stapelblokken?

De stapelblokken van het merk Kijlstra zijn van hoge kwaliteit en koopt u al vanaf € 2,35 per stuk. Als officiële dealer van Kijlstra bestrating kunnen we deze producten extra goedkoop aanbieden. We leveren de blokken, mits voorradig, binnen gemiddeld 5 werkdagen bij u thuis.

Hoeveel kosten betonblokken?

Bijvoorbeeld het betonblok 29x14x19cm kost normaal gesproken €1,33, maar de tweede keuze van dit blok heeft een prijs van €1,25. Vooral als u een grote hoeveelheid betonblokken nodig heeft, kan het zeer voordelig zijn om voor tweede keuze betonblokken te kiezen.

Hoeveel beton in polystyreen blokken?

Polystyreen blokken hebben een maximale warmte overdracht coëfficiënt U is 0,414 Wm2/K. Voor het vullen van onze polystyreen blokken van 25 cm hoog heeft u circa 0,132 m3 beton per 1 m2 muur nodig.

Hoe beginnen met Stapelblokken?

Je maakt een fundering van opsluitbanden van 5x15x100 centimeter die je plat op de grond legt. Wordt je stapeling van muurblokken hoger dan 50 centimeter? Verwerk dan cement in het zand onder de opsluitbanden. Op de fundering van opsluitbanden lijm je de eerste laag stapelblokken.

Hoe betonelementen plaatsen?

Plaats de L-elementen op een bed van cementgebonden materiaal of stabilisé met 150 kg cement per kubieke meter. Maak het bed voldoende breed zodat je de elementen overal goed ondersteunt. Breng de stabilisé aan in de juiste hoeveelheid. Houd rekening met de uithardingstijd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven