Hoeveel korting 65 NS?

Hoeveel korting 65 NS?

Als u met uw persoonlijke OV-chipkaart reist met bus, tram en metro, of met treinen van andere vervoerders dan NS, dan krijgt u automatisch 34 procent korting bij reizen op saldo.

Welke kortingen als je 65 bent?

Iedereen ouder dan 65 met een persoonlijke ov-chipkaart krijgt 34% korting in de bus, tram en metro. Ook gelden er verschillende kortingen op busabonnementen. Dit is met name interessant wanneer u vaak met de bus reist. Daarnaast geldt voor iedereen boven de 60 jaar een korting van 10% op Interrail-passen.

Waar kan ik een 65 Plus pas aanvragen?

Sinds 1 januari 2005 kunt u de Pas-65 niet meer aanvragen. Door de invoering van de legitimatieplicht werd dit voor 65-plussers overbodig. Iedere 65-plusser kan nu met een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart zijn leeftijd aantonen.

Wat kost OV jaarkaart 65+?

Met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40% korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. De kaart kost €56,00 per jaar en voor €26,00 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland.

Hoeveel korting krijg je met OV-chipkaart?

Altijd Korting is een reisproduct dat 20% of 40% korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro. Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen.

Wat kost een NS daluren abonnement?

€ 356 / mnd. Bekijk hier het verschil tussen NS Flex en Op saldo.

Wat kost een NS dagretour?

Losse treinkaartjes

Los treinkaartje Prijs 2e klas + 1e klas
1e klas enkele reis en dagretour OV-chipkaart NS-Business Card Eenmalige chipkaart E-ticket Prijs afhankelijk van traject
Dagkaart hond € 3,30
Groepsticket voor 4 personen € 32
Groepsticket persoon 5 t/m 7 extra € 2

Waarom krijgen ouderen korting?

De seniorenkortingen, bedacht in de jaren zeventig, waren bedoeld om ouderen met lage inkomens gebruik te laten maken van voorzieningen als bibliotheek, theater, musea en openbaar vervoer. Zo blijven ze actief in de samenleving en komen ze minder snel in een isolement terecht.

Waar krijg je 60+ korting?

Dat kan met de internationale voordeelkaart RAILPLUS. Met RAILPLUS krijgt u maar liefst 15% korting op diverse internationale treinreizen. Bent u in het bezit van een NS Voordeelurenabonnement en bent u 60 jaar geworden, dan heeft u recht op een gratis RAILPLUS kaart. Deze is verkrijgbaar bij de NS-servicebalie.

Wat kost een OV chipkaart voor 65 +?

De kaart kost €56,00 per jaar en voor €26,00 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland.

Krijg ik als ik een persoonlijke ov chipkaart heb automatisch seniorenkorting,ben 66 jaar. Als u met uw persoonlijke OV-chipkaart reist met bus, tram en metro, dan krijgt u automatisch 34 procent korting bij reizen op saldo. Op reizen per trein krijgt u alleen korting als u een abonnement afsluit.

Hoe duur is een OV abonnement?

Wat is het? Een maand- of jaarabonnement waarmee je binnen Nederland onbeperkt met de bus, tram en metro kunt reizen. € 306,35 per maand of € 3.063,50 per jaar. Voor reizigers van 12 tot en met 18 jaar en reizigers ouder dan 65 jaar kost een maandabonnement € 202,20 en een jaarabonnement € 2.022,00.

Wat kost Seniorenvoordeelpas?

De kosten voor deze pas zijn €3,33 per maand. Zodra je er voor gekozen hebt om een abonnement af te sluiten, kun je korting krijgen bij de aangesloten bedrijven. Het scheelt dus geld zodra je de pas gebruikt. Een ander voordeel van de seniorenpas is dat je gebruikt kunt maken van het energiecollectief van de pas.

Waar heb je recht op als je 65 wordt?

Korting op het openbaar vervoer Al vanaf je zestigste kun je voordeliger met de trein reizen. Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor de zogenaamde vrije keuzedagen. Dit zijn zeven dagen die je op een gewenst moment kunt gebruiken om tegen een gunstig tarief te reizen.

Hoeveel korting krijg je met een OV?

Korting. De korting geldt voor al het openbaar vervoer in Nederland. De korting is 40% voor de trein en 34% voor tram, bus, metro en waterbus.

Hoeveel kost een busabonnement?

Hoeveel kost mijn Omnipas?

Geldigheidsduur Prijs
1 maand € 49**
3 maanden € 132**
12 maanden € 339**

Waar krijg je 55+ korting?

Top 10

  • https://www.nsinternational.nl/nl/tarieven-en-kortingen/voordeelurenabonnement-60.
  • http://9292.nl/nieuws/voordeel/senioren-korting-ov.
  • https://www.pathe.nl/event/50plusbios.
  • http://www.seniorenreizen.eu/50plus-korting/korting-hotels.
  • https://www.geld.nl/zorgverzekering/ouderen.
  • http://www.50pluswereld.nl/alle-musea/

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven