Welke Intergas ketel kopen?

Welke Intergas ketel kopen?

Cv Ketel Intergas HREco De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels, de Kombi Kompakt HReco.

Waarom Intergas ketel?

Waarom een Intergas HRE? Intergas is een volledig Nederlands merk en levert verwarmingsketels volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit uit zich in zeer betrouwbare warmte en comfort. De CV-ketel is compact en heeft dus niet veel ruimte nodig.

Welke CV ketel bij regendouche?

Een gemiddelde regendouche verbruikt tot wel 20 liter water per minuut. Voor een optimaal comfort raden wij aan dat u met een regendouche minimaal een Cw5 cv-ketel laat plaaten. Bijkomend voordeel is dat u op meerdere plaatsen tegelijkertijd warm water kunt gebruiken, bijvoorbeeld in de douche en de keuken.

Wat is het verschil tussen HRE en HREco?

Laat u niet verwarren door de HRE van Intergas; dit is niet de HRE ketel die stroom opwekt! Dit is slechts de naam van de ketel. De HREco is de zuinigste variant. De HRE-A is de nieuwe versie van de HRE; het verschil is een zuinige pomp waardoor de HRE-A zuiniger is dan de HRE.

Wat voor een cv ketel heb ik nodig?

Voor een groot huis heb je een cv-ketel nodig met meer vermogen dan voor een klein appartement. Voor een kleine woning kan 18 kW voldoende zijn; in een gemiddelde eengezinswoning past een cv-ketel van 24 kW en voor een groot huis kan 30 kW het beste cv-ketel vermogen zijn.

Wat kost een Remeha Avanta CW4?

Remeha Avanta 28C A CW4 € 1385,00 incl. montage.

Hoe werkt Intergas Kompakt HRe?

De Intergas Kombi Kompakt HRE gaswandketel is een gesloten toestel. Het toestel is bedoeld om warmte te leveren aan het water van een CV-installatie en de WW- installatie. De luchttoevoer en verbrandingsgasafvoer kunnen door middel van twee aparte leidingen op het toestel aangesloten worden.

Welke thermostaat Intergas HRe 36 30?

De Intergas Incomfort werkt op alle Honeywell Opentherm modulerende thermostaten. Heeft u geen behoefte aan een slimme Intergas thermostaat? Geen probleem. Alle Honeywell thermostaten werken op Intergas HRe(co) CV-ketels.

Welke CW6 ketel?

Alle type CW waardes voor cv-ketels

CW3 CW4 CW6
Bad van 100 liter in 12 minuten gevuld Bad van 100 liter in 11 minuten gevuld Bad van 100 liter in 5 minuten gevuld
Kranen geven geen warm water tegelijkertijd Kranen geven geen warm water tegelijkertijd Kranen geven tegelijkertijd warm water

Wat is het verschil tussen Intergas HRE en HREco?

De Intergas HREco heeft een nog hoger rendement dan zijn voorganger de Intergas Kompakt HRE. Dan is de Intergas Prestige CW6 de beste keuze voor u. Dit is de enigste cv-ketels van Intergas in de CW6 klasse en behaalt een rendement van maar liefst 109%.

Hoe werkt Intergas Kompakt HRE?

Wat kosten CV ketel?

Wat kost een cv-ketel? Gemiddeld kost een nieuwe cv-ketel met CW4 en 13 liter per minuut € 1.500, inclusief plaatsing. Deze factoren hebben invloed op de cv-ketel prijs: CW-waarde, aantal liter per minuut, type cv-ketel en merk. Hierdoor lopen de cv-ketel prijzen uiteen van € 900 tot € 3.000.

Welke ketel nodig voor stortdouche?

Voor een optimaal comfort raden wij aan dat u met een regendouche minimaal een Cw5 cv-ketel laat plaaten. Bijkomend voordeel is dat u op meerdere plaatsen tegelijkertijd warm water kunt gebruiken, bijvoorbeeld in de douche en de keuken.

Wat voor een cv-ketel heb ik nodig?

Wat kost een zuinige cv ketel?

Een hr-ketel is de zuinigste ketel die er is (hr staat voor hoog rendement). Bij alle aanbieders staan de hr-ketels als eerste keuze genoemd. Je kunt ze ook herkennen aan Energielabel A voor verwarming en warm water of aan het label Gaskeur HR. Een hr-ketel kost gemiddeld € 2.100, inclusief installatie.

Wat kost een HR combi ketel?

Gemiddeld kost en HR combiketel € 1.400, inclusief plaatsing. De kosten voor een HR combiketel variëren per merk, maar vooral per CW-klasse. De CW-klasse geeft aan hoeveel liter warm water (40 graden) de cv-ketel binnen een minuut kan opwekken.

Waarom 2 Wegklep bij Intergas?

Intergas Honeywell tweewegklep ten behoeven van afsluiting retourleiding in combinatie met vloerverwarmingsverdeler met eigen pomp. Bij tapwatervraag sluit de klep de CV-leiding volledig, waardoor er geen beinvloeding op de tapwatertemperatuur is.

Het verschil tussen de Intergas HRE vs HREco Het doel was om de ketel continu door ontwikkelen, met als doel om uiteindelijk een ketel met een nog hoger rendement te realiseren. Dit leidde tot de eco-serie. De Intergas HREco heeft een nog hoger rendement dan zijn voorganger de Intergas Kompakt HRE.

Hoe reset je een Intergas ketel?

Reset uitvoeren Je kan het toestel resetten door de knop kort in te drukken. Druk je deze knop te lang, dan verschijnt rF in het 1e display en L of – in het 2e display. Druk kort op of wacht een minuut om weer terug te gaan naar de bedrijfscodes.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven