Wat past er op een leren rok?

Wat past er op een leren rok?

Combineer je leren rok altijd met een hooggesloten top, blouse of trui. Als je een blazer wil dragen is een kort model het mooist bij dit type rok. Kies voor een leren rok in een basiskleur als zwart, zachtgroen, camel of taupe.

Wat voor schoenen draag je onder een leren rok?

Veel dames vragen zich nog wel eens af welke schoen zij nu het beste onder hun leren rok kunnen dragen. En daar kunnen we heel kort over zijn, vrijwel alle soorten schoenen! In de zomer kun je de leren rok combineren met een sandaaltje, tijdens een etentje met goede pump en vrijwel altijd met een sneaker.

Hoe was je een leren rok?

Stop het dan liever niet in de wasmachine maar was het op de hand. Draai je jas, broek of rok binnenstebuiten voordat je deze gaat wassen. Doe het kledingstuk in een waszak om het materiaal te beschermen tegen de wastrommel. Stop alleen kledingstukken in de wasmachine die van leer gemaakt zijn.

Wat doe je op een zwarte rok?

Je kan hem het hele jaar doordragen: in de winter met een comfortabele trui en een panty en in de zomer met een t-shirt. De zwarte rok kan je natuurlijk ook heel mooi updressen door er hakken bij te dragen met een blazer of draag ‘m juist casual met een stel sneakers. Je kunt er simpelweg alle kanten mee op.

Hoe draag je een plissé rok?

Ben je bang dat jouw look al snel iets te truttig wordt? Combineer jouw plissé rok dan met een stoer t-shirt of een lederen jasje. Draag daaronder sneakers of een paar biker boots en je bent helemaal fabulous! Deze rok is het leukst wanneer je verschillende texturen en stoffen combineert.

Wat draag je op een bruine rok?

Als je bruin in je garderobe wil implementeren, draag je het best met contrasterende kleuren omdat bruin zelf een weinig sprekende kleur op zichzelf is. Denk bijvoorbeeld een bruine blazer boven een trainingsbroek of een bruine rok met sneakers onder. Dat geeft je look me-teen een modernere uitstraling.

Wat doe je op een kokerrok?

Combinatie mogelijkheden:

  1. Zo kun je de kokerrok prima dragen met een crop top.
  2. Je kunt het dragen met een comfy sweater of eenvoudig t-shirt voor een lekkere casual look.
  3. Draag hem met een mooie soepele blouse voor een wat chiquere uitstraling.
  4. Of met een blazer om lekker zakelijk voor de dag te komen.

Kan je een leren rok wassen?

Suède en leder Je kleding kan namelijk beschadigen tijdens het reinigingsproces. Heb je een mooie leren broek of rokje, maar wil je deze toch graag zelf wassen? Mocht je toch zelf thuis aan de slag willen gaan, was leer dan nooit in de wasmachine want daar wordt het materiaal hard en stug van.

Hoe was je een leren jas?

Je kunt je leren jas gewoon thuis wassen, met de hand of in de wasmachine. Bij beide is het belangrijk om een milde zeep te gebruiken. Voor de handwas vul je een teiltje met lauwwarm water en een paar druppels babyshampoo. Laat de jas een kwartiertje weken en boen daarna zachtjes op eventuele vlekken.

Wat te dragen op een zwarte kokerrok?

Op het werk is een zwarte kokerrok altijd een goede keuze, op voorwaarde dat je wel eens vernieuwt. Combineer de rok niet altijd met een bloesje, maar kies voor een shirtje dat bovenaan afgewerkt is met blinkende ‘diamantjes’ of een opvallende kraag.

Wat draag je op zwarte kokerrok?

Een zwarte kokerrok combineren is ook vrij eenvoudig. Je kunt hier bijvoorbeeld leuke opvallende gympen onder dragen, of een paar enkellaarsjes met een dierenprint.

Wat draag je bij een Plisserok?

De combinatie van een plissérok met je favoriete sneakers zit comfortabel en je ziet er ook nog eens stylish uit. Draag je lievelingstrui, een croptop of een T-shirt op je rok. Om je taille extra te benadrukken, draag je je shirt of trui in je rok.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven