Waar kan ik mijn fashioncheque online uitgeven?

Waar kan ik mijn fashioncheque online uitgeven?

Bekijk dan onze Webshopfinder met meer dan 250 aangesloten webshops, zoals Zalando, de Bijenkorf, Wehkamp, Omoda, Shoeby, Nelson, Guts & Gusto, NIKKIE, Brandfield, Van den Assem, Most Wanted NL, The Little Green Bag, BALR, Josh V, Adidas, the Musthaves, My Jewellery, Vero Moda, ONLY en Jack & Jones.

Kan ik mijn fashion cheque inleveren bij Bol Com?

Wissel je Fashioncheque gemakkelijk in voor geld of ander tegoed. Je kan kiezen uit Bol.com, Zalando of Wehkamp tegoed.

Is fashioncheque geldig bij Douglas?

Kan ik met fashioncheque betalen op Douglas.nl? Ja, maar eerst moet je de fashioncheque omwisselen voor een Douglas Giftcard via https://shop.fashioncheque.com/fc_douglas_nl. Daarna kun je online shoppen op Douglas.nl met jouw Douglas Giftcard.

Kan je een fashioncheque online uitgeven?

Bij de meeste webshops wordt het tegoed terug gezet op uw huidige fashioncheque. De invoering hiervan heeft gevolgen voor het online betalen met een fashioncheque. U kunt online maximaal €50 betalen met fashioncheque. Het restant kan op een andere manier worden voldaan, bijvoorbeeld met IDEAL of creditcard.

Kun je fashioncheque inleveren bij HEMA?

HEMA accepteert nu ook fashioncheque.

Kun je fashioncheque inleveren bij Rituals?

Zoals: H&M, Zalando, Hema, ICI Paris CL, Wehkamp, ONLY, Omoda, C&A, de Bijenkorft, Nelson, Rituals, Foot Locker en Vera Moda!

Hoe lang is een Douglas bon geldig?

Bij het gebruik van de Douglas Giftcard als betaalmiddel geldt het tegoed op de Giftcard op het moment van verzilveren. Het tegoed op de Douglas Giftcard is onbeperkt geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Kan je een VVV bon inleveren bij Douglas?

In onze online shop is het helaas niet mogelijk om uw VVV-cadeaubon of FreeBees te verzilveren. Tevens is het niet mogelijk om uw bestelling telefonisch of per e-mail door te geven. Indien u uw FashionCheque wenst te verzilveren op douglas.nl dient u uw FashionCheque om te zetten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven