Hoe kun je het beste je bovenlip ontharen?

Hoe kun je het beste je bovenlip ontharen?

De bovenlip waxen of harsen in zes stappen:

  1. Maak de huid boven de lippen droog, schoon en vetvrij.
  2. Wrijf de strips even warm tussen de handen.
  3. Plaats de waxstrip op de huid boven de bovenlip.
  4. Laat de wax of hars even afkoelen.
  5. Trek in een beweging de strip tegen de haartjes in van de bovenlip.

Hoe vaak moet je je bovenlip harsen?

Er zijn ook vrouwen die steevast iedere zes weken naar de schoonheidsspecialist gaan om haartjes te laten harsen, waxen of met de ’touwtjes-methode’ te laten verwijderen. Een prima optie voor sommige vrouwen; de huid voelt daarna heerlijk glad aan en het duurt weer een paar weken voordat de haartjes zichtbaar zijn.

Kan je je snor harsen?

Laat je snor waxen De haartjes op je bovenlip waxen gaat heel snel en pas na 2-3 weken komen ze terug. Niet donkerder zoals sommigen beweren, maar juist zachter. Om pukkeltjes of irritatie te voorkomen kun je dit het beste bij een professional laten doen. Het is zo gedaan en valt reuze mee met de pijn.

Welke lichaamsdelen kan je waxen?

In het algemeen wordt zachte hars gebruikt voor de grotere lichaamsdelen en harde hars voor de gevoeligere lichaamsdelen zoals de bikinilijn, de oksels en het gelaat. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden.

Hoe pak je je snor?

In de drogisterij vind je waxstrips die speciaal voor het gezicht zijn om het waxen nog makkelijker te maken. Het is wel pijnlijk – het blijft waxen -, maar hoe vaker je het doet, hoe minder pijn het doet. Als je het waxen niet aandurft is er altijd nog een manier… epileren!

Hoe kun je het beste je gezicht ontharen?

Je harst of waxt met warme of koude ontharingswas en een spatel of roller. De was strijk je over de plek waar je wilt ontharen, zoals je kaaklijn, wangen, bovenlip of wenkbrauwen zodat de haren aan de was blijven plakken. Vervolgens verwijder je de was door hier hard aan te trekken.

Hoe lang blijft haar weg bij harsen?

Geharste haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. In de zomer groeien haren over het algemeen iets sneller dan in de winter. Dat wil overigens niet zeggen dat je pas na 3 – 8 weken de eerste haren zult zien. Haren groeien niet allemaal tegelijk.

Hoe vaak gezicht harsen?

Doel: Het doel van scheren is om gemakkelijk en vooral pijnloos je gezicht te ontdoen van ongewenst haar. Het haar wordt bij scheren wel sneller zichtbaar, omdat je de haar niet volledig verwijderd. Verzorgingstips: Exfolieer de huid regelmatig, het liefst 3 dagen voor en vanaf min. 3 dagen na een scheerbeurt.

Hoe snor epileren?

Je hebt een ontharingscrème of een crème die de haartjes bleekt. Deze kun je kopen bij de drogist. De haartjes worden dan niet weggehaald maar worden lichter en dus minder zichtbaar. Met een goed pincet kun je de haren er stuk voor stuk uit ’trekken’.

Hoe lang blijft je haar weg na harsen?

Hoelang blijven de haartjes weg na een waxbehandeling? Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Met een wax behandeling blijft je haar gemiddeld 2 tot 4 weken langer weg.

Hoe kun je het beste je bikinilijn waxen?

Koude waxstrips moet eerst worden opgewarmd door ze tussen je handen te wrijven. Plaats de waxstrips op het gebied van jouw keuze, en druk de wax tegen het haar. Houd je huid strak, pak de waxstrip en strek snel tegen de richting van de haargroei.

Kan je jezelf waxen?

Brazilian wax: bij jezelf doen. Er is eigenlijk maar 1 potentieel probleem als je bij jezelf gaat waxen. Ook al lijkt een spiegel een goed idee om te gebruiken voor het zichtbaar maken van de te waxen delen, een Brazilian wax bij jezelf doen is geen goed idee als je 7 maanden zwanger bent of rugklachten hebt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven