Wat is een GPRS verbinding?

Wat is een GPRS verbinding?

GPRS staat voor General Packet Radio Service en is de methode voor gegevensoverdracht op 2G mobiele telefoonnetwerken. GPRS werd in 2001 geïntroduceerd door het Global System for Mobile Communications-netwerk (GSM) om internettoegang te bieden aan mobiele gebruikers.

Wat zijn GPRS kosten?

Met GPRS kunt u de hele dag online zijn zonder extra kosten. Na één keer inloggen heeft u, waar en wanneer u maar wilt, toegang tot een scala aan informatie- en communicatiediensten en eventueel het eigen bedrijfsnetwerk.

Waar staat de afkorting GPRS voor?

General packet radio service (GPRS) is een techniek die een uitbreiding vormt op het bestaande gsm-netwerk. Met deze technologie kan op een efficiëntere, snellere en goedkopere manier mobiele data verzonden en ontvangen worden. Hoewel we spreken over GPRS-netwerken is GPRS geen nieuw netwerk.

Wat is GPRS toegang Orange?

GPRS is een protocol dat het verzenden van data over het GSM netwerk mogelijk maakt. Via GPRS ben je met je gsm altijd online, maar je betaalt alleen per verzonden en ontvangen data. Het voordeel hiervan is dat je op je gemak pagina’s kan lezen nadat deze geladen zijn, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Wat voor simkaart in GPS tracker?

De tracker werkt niet als de pincode op de SIM kaart aan staat. Bij sommige providers kunt u kiezen tussen verschillende SIM kaarten, kies in dat geval de micro SIM kaart. Heeft u toch een reguliere of nano SIM kaart, dan bestaan er speciale SIM kaart knippers en adapters.

Hoe klant worden bij Orange?

Contacteer een van onze experts. Stuur ons een mail. Ontmoet onze experts in één van onze winkels. Bekijk onze instructievideo’s op Youtube.

Hoe snel is 2G?

GSM is dus 2G. De snelheid is ongeveer 1 kB/s (10 kb/s). Deze snelheid is te laag om de opkomend internet via de mobiel (WAP, statische tekst pagina’s) te bedienen. Daarom werd GPRS (2.5G) ontworpen.

Wat is een e netwerk?

E staat voor “Edge”, dit is een mobiele internetverbinding die tussen GPRS (1e generatie mobiel internet) en 3G ligt. Deze verbinding is vaak heel traag en kom je vooral tegen in gebieden waar geen 3G of 4G dekking is.

Wat is buiten abonnement bij Orange?

Uw verbruik buiten volume is het bedrag dat u wordt aangerekend bovenop uw abonnementskosten voor: Oproepen, sms’jes, mms of internetverbindingen die niet inbegrepen zijn in uw abonnement of volume. Bijvoorbeeld: oproepen naar speciale nummers zoals 1207, 0900, sms’jes naar verkorte nummers, enz.

Wat kost een simkaart voor een GPS tracker?

Simkaart voor GPS tracker Deze simkaart is ideaal voor gps trackers omdat de simkaart werkt op het betrouwbare KPN netwerk. De eerste simkaart is gratis, u betaalt alleen de verzendkosten. Als u meer simkaarten nodig hebt betaalt u €2 per simkaart.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven