Hoe eelt verwijderen met puimsteen?

Hoe eelt verwijderen met puimsteen?

Hoe te gebruiken Stop eerst gedurende 10 minuten je voeten in een bad met lauw water om het vel zacht te maken. Gebruik dan de puimsteen om de huid mild te scrubben en breng daarna vocht inbrengende crème aan. Na enkele beurten is je huid heerlijk glad zonder dat deze natuurlijke verzorging je voeten beschadigt.

Hoe moet je een puimsteen gebruiken?

Een puimsteen is een blokje vulkanisch natuursteen dat vrij grof aanvoelt. Het poreuze materiaal is heel licht en heeft door alle gaatjes en kleine randjes aan de oppervlakte een schurend effect op de huid. Terwijl je de puimsteen over je eelt beweegt, schraap je daarmee telkens een laagje van het eelt weg.

Wat is een Puimsteenblok?

Het puimsteen is een natuurlijk vulkanisch gesteente dat al eeuwenlang wordt gebruikt als exfoliator om het eelt van de voeten, ellebogen of knieën te raspen.

Waar kan ik puimsteen kopen?

Puimstenen zijn niet erg duur en kun je kopen bij drogisterijen en warenhuizen.

Hoe krijg je eelt van je voeten?

Overtollig eelt kun je op verschillende manieren zelf verwijderen: Schuren, raspen of vijlen. Dit kun je doen met een puimsteentje, een speciale eeltrasp of een voetvijl. Spoel je voeten na het schuren, raspen of vijlen altijd na af met water en smeer ze vervolgens in met een voetencrème.

Wat is een goede Eeltverwijderaar?

De meest goede eeltverwijderaars op een rij!

  • Scholl Voetvijl Elektrisch.
  • BaByliss H700E Wit.
  • Scholl Voetvijl Wet & Dry.
  • Peter Bausch Easy Pedipeel.
  • Vitility 70110570.

Hoe werkt Pluimsteen?

Puimsteen ontstaat wanneer bij een vulkanische uitbarsting de vloeibare lava, die een grote hoeveelheid gassen bevat, zodanig snel afkoelt dat de gasbelletjes de tijd niet krijgen te ontsnappen en in het gesteente vast komen te zitten.

Hoe krijg je eelt weg?

Is eelt weghalen goed?

Eelt kan leiden tot likdoorns of kloven. Ook kunt u het gewoon storende, onaantrekkelijke gele plekken vinden. Dan kunt u dit hardnekkige eelt eenvoudig door een pedicure of medisch pedicure laten verwijderen. Het is beter om dit door een professional te laten doen, dan zelf aan de gang te gaan met een eeltvijl.

Hoe kom je van eelt kloven af?

Heeft u toch last van overtollig eelt? Laat dan een pedicure het eelt verwijderen. Kloven zijn niet altijd te voorkomen. Echter zorgt het dagelijks insmeren van de huid met een goed hydraterende voetcrème ervoor dat uw huid soepel blijft.

Wat is de beste elektrische Eeltverwijderaar?

De beste eeltverwijderaar is volgens ons de Silk’n VacuPedi. Het gaat hier om een elektrische eeltverwijderaar met een oplaadbare batterij en twee instelbare snelheden. Het kost +/- € 50,17. De Hair Mode Eeltrasp is een goedkope maar goede eeltverwijderaar voor manueel gebruik.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven