Kun je zelf beton Cire aanbrengen?

Kun je zelf beton Cire aanbrengen?

Zelf beton ciré aanbrengen is geen moeilijke klus. Met beton ciré kunt u een stoere betonlook geven aan onder andere meubels, wanden, vloeren en aanrechtbladen. Beton ciré is gemakkelijk te verwerken in dunne lagen van 2 tot 3 mm. U kunt beton ciré aanbrengen op diverse ondergronden.

Wat kost betonlook stucwerk?

Wat kost betonlook stucwerk? De prijzen van betonlook stucwerk variëren van 60 euro per m2 tot aan 120 euro per m2, afhankelijk van de waterdichtheid.

Hoe dik breng je Beton Cire aan?

Beton Ciré wordt over vlakke wanden aangebracht en de gemiddelde laagdikte is 3 tot 4 mm.

Hoe ziet beton Cire eruit?

Beton cire bestaat uit verschillende componenten die je bij elkaar moet voegen. Zo heb je een wit of grijs cementpoeder, een pigmentpoeder en een vloeibare hars. Je dient aanvankelijk een geringe hoeveelheid aan te maken want het materiaal hardt snel uit (20-30 minuten).

Kun je Tegelen over beton cire?

“Je zou ook beton ciré over tegels kunnen aanbrengen, maar het is hierbij wel belangrijk dat je de voegen van de tegels goed dicht. Dit zou je kunnen doen met een Ardex A950 en hiermee kun je de wand egaliseren. Je zou het ook met andere materialen kunnen doen, maar let er dan wel op dat het cement gebonden is.”

Waar kan beton cire op?

Cire beton kan op verschillende ondergronden aangebracht worden zoals: hout, tegels, MDF, gips en cementdekvloer. Beton ciré is geschikt voor zowel wanden, vloeren als plafonds.

Wat kost Betoncire vloer?

Voor het aanbrengen van een Beton Ciré vloer moet je denken aan € 80 per m2 en bij bijzondere omstandigheden kan het oplopen tot € 145 per m2. Zelfs de trap kan een industriële look krijgen in je woning. Net even anders dan normaal en erg onderhoudsarm. Eén trap met Beton Ciré heeft een gemiddelde prijs van € 2.000.

Wat kost Betonstuc per m2?

Betonstuc in je woonkamer: als je betonlook stucwerk laat plaatsen op je muren in je woonkamer dan betaal je een bedrag vanaf €80 per vierkante meter. Een oppervlakte van 30 vierkante meter kost je dus €2400.

Hoe Betonstuc aanbrengen?

Betonstuc aanbrengen De vakman zal de betonstuc in verschillende lagen aanbrengen op de ondergrond. Eerst een laag met een grovere structuur die 2 à 4 uur moet drogen. Dan een laag met fijnere structuur die 24 uur moet drogen.

Hoe lang duurt beton Cire aanbrengen?

Houd rekening met ruim één week aan werkzaamheden en één week aan droogtijd. Om zo lang mogelijk te genieten van jouw beton ciré vloer is goed en regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Wat zit er in beton Cire?

Naast cement bestaat Beton Ciré uit:

  • Zeer fijn gemalen kiezelstenen en zand.
  • Speciale kunsthars (resin), waardoor het flexibel, maar toch hard wordt zodat het dun aangebracht kan worden. (max. 2 mm)
  • Kleurstof daardoor kan het in ieder gewenste kleur gemaakt worden.

Wat is een beton Cire vloer?

Beton ciré is een mengsel van hars, pigmentpoeder, cement en toeslagstoffen waardoor je vloer een stoer betonachtig uiterlijk krijgt. Voor mensen met moderne interieurs en een voorkeur voor een industrieel thema, zijn deze vloeren een echte blikvanger in huis.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven