Hoe krijg je stoppels onder je oksels weg?

Hoe krijg je stoppels onder je oksels weg?

Scheren: de meest gebruikte ontharingsmethode, waarbij je met een mesje of apparaat en wat scheerschuim de zichtbare haartjes weghaalt. Je oksels blijven glad voor 1 tot 2 dagen, tot de stoppeltjes teruggroeien. Let op: vervang je scheermesje regelmatig, want een bot mesje veroorzaakt sneetjes of ingegroeide haren.

Waarom oksels scheren?

Hygiënische doeleinden is voor veel mannen dan ook dé reden om hun oksels te scheren. Een andere belangrijke reden voor mannen is dat vrouwen liever geschoren oksels hebben dan onverzorgd okselhaar. Ook is het gewoonweg comfortabeler omdat het toch net even iets luchtiger voelt onder je armen.

Kan je je oksels scheren met shampoo?

Als je je hoofdharen wilt reinigen gebruik je shampoo. En als je je oksels scheert gebruik je een scheercrème. Een juiste beschermingsproduct zorgt ervoor dat je huid beschermt is tegen je scherpe scheermes. Kies bij voorkeur voor scheercrème en niet voor scheerschuim of scheergel.

Kun je je oksels epileren?

Oksels ontharen kun je doen door middel van IPL, je kunt je oksels epileren, of ze scheren – afhankelijk van het gewenste resultaat. De huid onder de oksels is vrij dik, dus de meeste methoden om je oksels te ontharen zijn geschikt.

Welke kant moet je je oksels scheren?

Je kunt bij je oksels letterlijk alle kanten op. De haartjes groeien in allerlei verschillende richtingen, dus ook met het mesje hoef je niet een richting aan te houden. Scheer vooral vanuit alle richtingen.

Hoe verzorg ik mijn oksels?

Tips en verzorging voor je okselhuid

  1. Kies een verzorgende anti-transpirant.
  2. Probeer sterke smaken te vermijden.
  3. Droog je oksels goed af.
  4. Neem een bus mee voor onderweg.
  5. Probeer Dove Maximum Protection.

Is het goed om je oksels te scheren?

Redenen om je oksels wel te scheren Ook blijft de geur die zweet achterlaat zitten in de haren. Wanneer je je gewassen hebt is het ook nog eens lastiger om je deodorant goed aan te brengen. Vooral voor mannen die sporten is dit een belangrijke reden om de oksels te scheren.

Wat gebeurt er als je je oksels scheert?

Scheer ’s avondsEen scheerbeurt kan je huid heel gevoelig maken, dus geef je oksels ’s nachts de tijd om te herstellen. Het belang van een vochtige huid en een scheergelScheergels zorgen ervoor dat je haartjes gehydrateerd worden en dat je minder kracht nodig hebt om ze te verwijderen.

Kan je je scheren met shampoo?

Conditioner heeft een soortgelijke dikke structuur als sommige scheerproducten. Daarbij bevat het vaak hydraterende ingrediënten, wat het een best goed product maakt om mee te scheren. Bij shampoo zit dat anders: dat droogt de huid meer uit omdat het bedoeld is om vet uit je haar te halen.

Welke richting moet je je oksels scheren?

Hoe krijg je mooie gladde oksels?

Zo krijg jij gladde oksels die super zacht aanvoelen

  1. Scrub je oksels.
  2. Vervang regelmatig je scheermesje.
  3. Scheer je oksels wanneer ze goed nat zijn.
  4. Probeer je scheermesje niet ‘door’ je oksels te drukken.
  5. Gebruik bodylotion na het scheren.

Hoe kun je het beste je oksels scheren?

Hoe scheer je je oksels?

  1. Knip eerst met een schaar de lange haren weg, tot je ongeveer 1cm overhoudt.
  2. Maakt de oksel nat met lauwwarm water.
  3. Smeer de oksel in met scheercrème, van Kaerel natuurlijk.
  4. Gebruik een schoon en scherp scheermes en scheer voorzichtig.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven