Hoe duur is een krat Schultenbrau?

Hoe duur is een krat Schultenbrau?

Prijs van Schultenbrau Pilsener tray 18×0,50 De gemiddelde prijs van een tray met 18 blikjes 0,50 liter van Schultenbrau Pilsener is €8,82 (€0,98 per liter). De gemiddelde prijs van Schultenbrau Pilsener in de winkel is €1,07 per liter.

Wat kost Radler bij de Aldi?

De gemiddelde prijs van Schultenbrau Radler Lemon is €1,30 per liter.

Waar kan ik Schultenbrau kopen?

Het merk is verkrijgbaar in Aldi-supermarkten. De inhoud van een blik is 33 of 50 cl, de inhoud van een fles 30 cl. Het pilsenerbier bevat 5.0% alcohol. Het bier wordt voor de Nederlandse filialen van Aldi in Brouwerij Bavaria in Lieshout gebrouwen.

Welk bier hebben ze bij de Aldi?

Speciaalbier is helemaal van nu. Daarom besteedt ALDI doorlopend aandacht aan het assortiment speciaalbier. Dit type bier is de ideale keuze voor wie eens wat anders wil dan pils. Speciaalbier zoals witbier, bruin bier, tripel of blond heeft vaak een hoger alcoholpercentage dan een gewone pilsener.

Wat kost een krat kordaat bier?

Hoe dan ook, het geheimzinnige Kordaat is best een goedkoop biertje. Een krat van 24 flesjes kost bij de Lidl ongeveer 6,50 euro.

Is Schultenbrau goed bier?

Begrijpelijk dat dit bier zo hoog gewaardeerd wordt en hoog staat in de Top 10 Beste Pils. De smaak van Schultenbräu Pils komt maar niet los. Het ziet er mooi uit, maar voor ‘de lekker’ hoef je dit niet te drinken.

Wat kost bier bij de Aldi?

De gemiddelde prijs van Schultenbrau Pilsener is €1,07 per liter.

Wat kost een blikje Radler?

De gemiddelde prijs van een blikje van 0,33 liter van Amstel Radler is €0,71 (€2,15 per liter).

Waar koop je Kordaat bier?

Afgelopen najaar verscheen er plots een nieuw biertje op de markt: Kordaat, een pils voor ‘alle kordate mannen van Nederland’, te koop bij supermarkt Lidl.

Welk bier valt onder Bavaria?

Bavaria (bier)

Bavaria
Gisting ondergisting
Lagering lagertanks
Brouwer Swinkels Family Brewers
Type Pilsener, Oud Bruin, Radler

Wat kost een krat Kordaat bier Lidl?

Dat valt uiteindelijk wel mee, want het is Lidl zelf dat toegeeft dat Kordaat uit de ketels van Bavaria komt. Een kratje bij de Lidl kost ongeveer 6,50 euro.

Wat kost een krat kornuit?

De gemiddelde prijs van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Kornuit Pils is €15,02 (€2,09 per liter). De gemiddelde prijs van Kornuit Pils in de winkel is €2,51 per liter. In een krat 24×0,30 zit in totaal 7,20 liter.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven