Kan geen apestaartje maken?

Kan geen apestaartje maken?

Druk tegelijkertijd op de rechter Ctrl- (bij anderen Enter) en Shift-toets. Dan krijg je de tekens weer normaal.

Doet het niet op toetsenbord?

Wanneer één of enkele toetsen het niet meer goed doen, dan is het probleem meestal een stukje stof of vuil en etensresten die zich hebben opgehoopt. Oplossing: Schud je toetsenbord eens flink door elkaar, terwijl je het op zijn kop houdt. Zachtjes tikken helpt vaak ook.

Hoe krijg je apenstaartje op toetsenbord?

Apenstaartje toetsenbord windows:

  1. Zet de cursor op de juiste positie.
  2. Druk op shift samen met de 2 toets*.
  3. Laat de toetsen los.
  4. Controleer de uitkomst van de combinatie, resultaat: @

Waarom kan ik het apenstaartje niet typen?

Probeer een andere toetscombinatie Krijg je het apenstaartje op zowel een Windows als een Mac niet in beeld door Shift + 2 te typen? Probeer het dan eens door Shift + aanhalingsteken te doen. Soms klopt de toetsenbordindeling niet, waardoor de ‘@’ onder een andere toetscombinatie zit.

Waarom werkt alt gr niet?

1] Als u een Alt Gr-toets op uw computer hebt, kunt u deze uitschakelen door tegelijkertijd op de Shift-toets en de Control-toets te drukken. Als uw fysieke ALt Gr-toets niet meer werkt, kunt u deze combinatie gebruiken. 3] Als u niet wilt dat Alt Gr helemaal werkt, kunnen we de tekens verwijderen die het produceert.

Waarom kan ik niet meer typen op mijn laptop?

De kans is groot dat er iets niet in orde is met je keyboard driver, ook wel het stuurprogramma van je toetsenbord genoemd. Het is dus raadzaam om je stuurprogramma’s te controleren en eventueel bij te werken. Hierna download de laptop de drivers weer automatisch en zou het toetsenbord weer naar behoren moeten werken.

Wat moet je doen als je niet meer kan typen?

De combinatie Ctrl+Shift zorgt ervoor dat er een andere taalversie voor het toetsenbord wordt gekozen. De oplossing is dan ook net zo eenvoudig: door te drukken op Ctrl+Shift functioneert het toetsenbord weer normaal. Je kunt dit probleem helemaal voorkomen, door slechts één taal en één toetsenbordindeling te behouden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven