Wat kost een pluspakket bij KPN?

Wat kost een pluspakket bij KPN?

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan KPN TV. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Welk kanaal pluspakket KPN?

De volgende zenders zitten in het PlusPakket: Eurosport 2, Nick Toons, Nick Jr., Nick Music, Boomerang, BabyTV, RTL Telekids, Comedy Central Extra, RTL Lounge, RTL Crime, NPO 1 Extra, OUTtv, Family7, NPO Politiek, Discovery Science, Animal Planet, Nat Geo Wild, NPO 2 Extra, ONS, MTV Music 24, SLAM!

Wat kost iTV van KPN?

De iTV app op een smart-TV is gratis.

Hoe duur is KPN compleet?

Tarieven Hussel Thuis

Internet 50 Mbit/s Internet 200 Mbit/s
KPN Service Plus € 5,00 /mnd € 5,00 /mnd
Vast Bellen € 2,00 /mnd € 2,00 /mnd
Internet abonnement maandelijks opzegbaar € 3,00 /mnd € 3,00 /mnd
KPN SuperWifi € 199,- (eenmalig) € 199,- (eenmalig)

Wat is alles in 1 standaard KPN?

Het KPN Alles-in-1 Standaard pakket is het meest gekozen pakket van KPN. Het pakket biedt internet met een downloadsnelheid van 50 Mb/s (het downloaden van een film in hoge kwaliteit duurt daarmee ongeveer een half uur) en een uploadsnelheid van 5 Mb/s. Het pakket is er zowel voor glasvezel als voor de kabel.

Welk KPN pakket heb ik?

Je de mogelijkheid hebt om in te loggen met je account bij KPN en hiermee toegang krijgt tot informatie over je abonnement en je persoonlijke gegevens.

Wat is kopernetwerk KPN?

Internet via de telefoon Koper – of DSL – is een techniek om een internetsignaal via de telefoonlijn te sturen. Dat gebeurt niet meer via een inbelverbinding, dus men kan gewoon bellen en internetten tegelijkertijd. KPN beheert het kopernetwerk van Nederland, maar is wel verplicht dit te delen met andere providers.

Waar vind ik on demand KPN?

Ga dan naar het menu van je tv-ontvanger en kies voor Series. In het basispakket vind je gratis series om te kijken. Wil je meer series kijken? Dan heb je een abonnement nodig op het Pluspakket, Netflix of Videoland bij KPN.

Waar zit Eurosport 2 bij KPN?

Eurosport 2 is te vinden op kanaal 36.

Is iTV gratis?

Met de gratis iTV app kijk je op je tablet of smartphone (iOS vanaf 10.0 en Android vanaf 5.0) onderweg via openbare wifi-netwerken of 4G.

Kan ik iTV kijken in Nederland?

Ondanks dat door de Brexit ITV niet meer in Nederland beschikbaar is, is het toch mogelijk ITV in Nederland te kijken! Daarvoor hoef je alleen een VPN abonnement te nemen bij bijvoorbeeld VPN Nederland, je via VPN bij ITV aan te melden en je kunt direct kijken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven