Hoe maak je Pinterest prive?

Hoe maak je Pinterest prive?

  1. Log in op je Pinterest-account en klik vervolgens rechtsboven in het scherm op je profielfoto om je profiel te openen.
  2. Klik op het potloodje in de rechteronderhoek van het bord dat je geheim wilt maken.
  3. Scrol omlaag en zet de optie Dit bord verbergen aan of uit.
  4. Klik op Gereed.

Hoe komt iets op Pinterest?

Op Pinterest prikken mensen afbeeldingen van websites die hun interesse hebben op een digitaal prikbord. Daarvoor maken ze een account aan en zetten ze prikborden op die ze een thema kunnen geven. Bijvoorbeeld een bord met afbeeldingen van mooie tuinen en eentje met recepten om eens te maken.

Waar wordt Pinterest voor gebruikt?

Pinterest is een visuele zoekmachine voor het vinden van ideeën zoals recepten, huis en stijl inspiratie en meer. Met miljarden pins op Pinterest is er altijd wel iets waarmee je inspiratie kunt opdoen.

Hoe kan ik een pin verwijderen op Pinterest?

Een pin verwijderen

  1. Log in op je Pinterest-account.
  2. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  3. Klik om een bord te openen en vervolgens op een bordsectie als je daar de pin hebt bewaard.
  4. Klik op een pin om die te openen.
  5. Klik op de drie puntjes.
  6. Kies Pin bewerken.
  7. Klik op Verwijderen in de linkeronderhoek.

Wat zijn pins op Pinterest?

Pins are bookmarks ( images and videos ) that people create or save on Pinterest so they can inspire or be inspired by the ideas they love. People can search for Pins, save the ones they like and click on a Pin to learn more.

Kun je op Pinterest zien wie jouw profiel bekijkt?

Bij je profiel is te zien hoe vaak je profiel is bezocht door Pinterest gebruikers. Je kan ook zien welke pins het meest getoond zijn. Daarnaast wordt ook duidelijk welk pinbord het populairst is. Ook kan je ook zien welke pins gerepind zijn en welke afbeeldingen van je site gepind worden.

Hoe veilig is Pinterest?

Is Pinterest veilig? Voorheen waren er best wat twijfels over Pinterest, vooral omdat je het moest koppelen aan een Facebook- of Twitteraccount. Maar nu kun je je gewoon met een mailadres aanmelden, en loop je minder risico dat al je gegevens door deze grote bedrijven gedeeld worden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven