Wat zijn attributen voorbeelden?

Wat zijn attributen voorbeelden?

[kunst tot de renaissance] Kenteken of onderscheidingsteken, meestal een voorwerp, waaraan heiligen of personificaties te herkennen zijn. Zo is de sleutel het attribuut van Petrus, de weegschaal het attribuut van Gerechtigheid.

Wat zijn attributen programmeren?

Een attribuut is een gegeven waaruit een object in een database (gegevensbank) onder andere opgebouwd is. Bij een sleutel-attribuut (of KeyItem) heeft ieder attribuut precies één waarde voor iedere instantie van de klasse en daarmee binnen die klasse uniek is en een object daarmee kan ontsluiten en identificeren.

Hoe schrijf je attributen?

attributen (meerv.) Voorbeeld: `Veel fitnessoefeningen kun je thuis doen met behulp van enige attributen, zoals gewichten en een hometrainer.

Wat betekent het attribuut?

Een attribuut is een voorwerp dat als kenteken of onderscheidingsteken dient. Het attribuut dient om een bepaald persoon te kunnen identificeren, meestal is dit een heilige. Een bekend attribuut is de weegschaal die verwijst naar gerechtigheid.

Wat zijn attributen marketing?

Een attribuut representeert een eigenschap van een product zoals de naam van het product, een afbeelding, SKU, Kleur, fabrikant etc. Attributen worden door u toegeschreven aan de producten van uw keuze om het voor uw klanten en zoekmachines mogelijk te maken om uw producten makkelijker te vinden.

Wat betekent Geïnstantieerd?

Een geïnstantieerd object bevindt zich in een bepaalde toestand. Objecten kunnen hiërarchische verbanden hebben. Het is mogelijk de interne werking van objecten af te schermen, daarnaast is door de modulariteit van een programma het mogelijk om gemakkelijk code aan te passen en her te gebruiken.

Wat is dolen?

dolen – Werkwoord 1. (inerg) doelloos, richtingloos rondlopen, dwalen ♢ Het jonge gezin doolde dagenlang over straat. ♢ ’s Nachts doolde hij rusteloos door het stille huis.

Wat is een abstract attribuut?

Denk bijvoorbeeld aan hoe het product eruit ziet of voelt. Over het algemeen zijn concrete attributen makkelijk te beschrijven. Abstracte attributen zijn in tegenstelling tot concrete attributen mentaal en subjectief. Denk bijvoorbeeld aan wat een product allemaal doet.

Wat zijn attributen in marketing?

Wat is een Productattribuut?

Eigenschap of kenmerk van een product, zowel in materiële (tastbare) als in immateriële (niet-tastbare) zin (productkenmerk, producteigenschap, product feature).

Wat is een attribuut?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven