Hoe oud moet je zijn om alleen naar een concert?

Hoe oud moet je zijn om alleen naar een concert?

Indien je nog geen 16 jaar bent, raden wij aan om samen met iemand te gaan die 18 jaar of ouder is. Deze adviesleeftijd is niet bindend. Voor bezoekers onder de 18 jaar die zonder begeleiding een concert bezoeken, ligt de verantwoording bij de ouder(s)/verzorger(s).

Hoe oud moet je zijn voor een BTS concert?

Iedereen die op 13 oktober 2018 nog geen 16 jaar is, moet naar het concert komen met een begeleider van minimaal 18 jaar. Iedere begeleider mag met drie concertbezoekers naar het concert van BTS en moet in hetzelfde vak zitten of staan.

Hoe oud moet je zijn voor een Rammstein concert?

Leeftijdsadvies: Wij adviseren om kinderen onder de 14 jaar niet zonder begeleiding naar dit concert te laten gaan. Wij adviseren ook om kinderen onder de 6 jaar niet mee te nemen naar dit concert. Rolstoelplaatsen zijn voor dit concert helaas uitverkocht.

Hoe lang duurt gemiddeld een concert?

De duur van het concert verschilt per artiest. Reken op maximaal twee uur. Als je een goede plek wil hebben, dan is het aan te raden om op tijd aanwezig te zijn. Bij een grote artiest staan sommige fans al ’s ochtends in de rij.

Is BTS in Nederland?

De Zuid-Koreaanse boyband BTS heeft zijn wereldtournee Map Of The Soul officieel afgelast. Dat betekent dat ook het concert dat de groep in De Kuip in Rotterdam zou geven niet doorgaat. BTS zou 38 optredens geven in Azië, Noord-Amerika en Europa. BTS bestaat uit RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook.

Hoeveel kost een BTS ticket in Nederland?

De K-popgroep maakt vandaag bekend wat de prijzen zijn voor de show in Amsterdam. Tijdens het concert zijn zitplaatsen in verschillende ringen beschikbaar en lopen vanaf €60 tot €150. De staanplaatsen kosten €180 en de VIP tickets (met o.a soundcheck, easy entry en toegang tot VIP pit) is voor €250 verkrijgbaar.

Wat is Feuerzone?

Categorie 1 (FEUERZONE): €108,90 – De Feuerzone is het eerst vak bij het podium, vergelijkbaar met een golden circle bij andere concerten. Wij adviseren om kinderen onder de 14 jaar niet zonder begeleiding naar dit concert te laten gaan. Wij adviseren ook om kinderen onder de 6 jaar niet mee te nemen naar dit concert.

Hoeveel tickets zijn er voor Rammstein?

De 45.000 tickets voor het concert van Rammstein volgend jaar in Oostende zijn in een kwartier tijd de deur uitgevlogen. Vanaf 11u konden fans hun tickets online bestellen (aan 89 of 115 euro). Door de stormloop zorgde dat voor enkele technische problemen.

Wat aan te doen naar een concert?

Een sweatshirt vergezeld van een spijkerbroek of korte broek is voldoende om een ​​concert bij te wonen en er naar gelang de gelegenheid uit te zien. Op dezelfde manier kun je dit type outfit gebruiken met sportschoenen of hakken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven