Wat is een normale prijs voor een concert?

Wat is een normale prijs voor een concert?

Meer dan de helft van de Nederlanders (57%) bezoekt wel eens een concert en wil daar ook voor in de buidel tasten. Gemiddeld is een concertbezoeker bereid om €75,- te betalen voor een concertkaartje van een internationale band of artiest en voor een artiest van eigen bodem wil men gemiddeld €51,- uitgeven.

Hoe wordt de prijs van een concertkaartje bepaald?

De cijfers op een rij Een kaartje voor die avond kost €39, wat uitkomt op een totaalbedrag van zo’n €195.000. Met dat bedrag moet dus de artiest uitbetaald worden, maar ook alle crew. Daarnaast moeten de mensen ook eten (hallo cateringkosten) en moet het hele podium nog worden opgebouwd.

Hoe duur is een meet en greet met Ariana Grande?

Kaarten kosten 50,90, 56,51, 62,10, 67,70, 73,30 en 90,10 euro.

Hoe werkt queue Paylogic?

Zodra je door de wachtrij bent, heb je bij Paylogic vier minuten de tijd om je tickets te selecteren. Vervolgens heb je nog twintig minuten om je bestelling af te ronden. Als dat is gelukt en je hebt betaald, kun je er van uitgaan dat je de tickets in handen hebt.

Wat houdt een artiest over aan een concert?

Als een artiest op wil treden moet hij samenwerken met een concertorganisator. In Nederland werken artiesten dan meestal samen met MOJO, het bedrijf dat hier de meeste concerten organiseert. Als een artiest zegt dat hij een concert wil geven, gaat MOJO rekenen.

Hoe groot is de Ziggo Dome?

Ziggo Dome in cijfers Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft de Dome een vierkante vorm van 90 bij 90 meter, met een hoogte van 30 meter.

Hoeveel kost een meet and greet?

Een meet & greet kaartje scoor je voor 6,50, een workshopkaartje voor 5,00.

Hoe werkt de wachtrij van Ticketmaster?

Je zit op de eventpagina voor de start van de verkoop (let op: heel vroeg op deze pagina zijn geeft je geen voorrang ten opzichte van iemand die er pas 5 minuten van te voren is). Je ziet een klok aftellen naar het moment dat de verkoop begint. Zolang de klok loopt, hoef je niets te doen.

Heeft Eventim een wachtrij?

Zo raadt Eventim zijn kopers aan om de pagina te verversen wanneer ze al op de website zijn en de verkoop van start gaat. Daarna is verversen in de wachtrij, net zoals bij ticketmaster, ook een no-go. Daarnaast heeft het, in tegenstelling tot ticketmaster, bij Eventim wel zin om vroeger aanwezig te zijn.

Hoe verdien je geld als artiest?

Dertien manieren om geld te verdienen

  • Verkoop van uw digitale muziek: Inkomsten uit digitale download mechanische royalty’s.
  • Het streamen van je muziek: Inkomsten uit streamingdiensten.
  • Inkomsten uit niet-interactieve streamingdiensten.
  • Stromende publieke optredens.
  • Digitale synchronisatielicenties.
  • Digitale afdrukken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven