Hoeveel verdient een sporttrainer?

Hoeveel verdient een sporttrainer?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Sportinstructeur Voor Sportinstructeur moet je denken aan een salaris van ergens tussen de €1400 en €2300 bruto.

Wat verdient een personal trainer in Belgie?

Het landelijk gemiddelde salaris voor een Personal Trainer in België is € 2.253 per maand.

Hoeveel verdient een personal trainer bij Basic Fit?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Personal trainer De Personal trainer verdient gemiddeld tussen de €1900,- en €2900,-.

Hoeveel verdien je in de sportschool?

Wat verdient een Fitness Instructeur? Het salaris van een Fitness Instructeur kan sterk verschillen, maar ligt ergens tussen de €1300 en €2300 bruto per maand. Het uiteindelijke salaris hangt af van je leeftijd, je opleiding en je ervaring.

Wat verdient een conditietrainer?

Check je salaris! Het aanvangssalaris van een Fitnessinstructeurs en leiders van recreatieprogramma’s bedraag meestal tussen de € 1.218 en € 2.145 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.514 en € 2.696 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdient een gemiddelde sportinstructeur?

Een Sportinstructeur in Nederland verdient gemiddeld € 2.750 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.340 (laag) tot € 3.165 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoeveel verdient een personal trainer per maand?

Volgens de gegevens van de Nationale Beroepengids verdient een personal trainer in loondienst gemiddeld tussen de €1.900 en €2.900 bruto per maand. Diverse andere bronnen bevestigen deze salarisindicatie. Als beginnend personal trainer kan je dus rekenen op een salaris van ongeveer €1.900 per maand.

Wat verdient een mental coach?

Wat verdient een Mental Coach? Als je als Mental Coach in dienst bent bij een bedrijf is het salaris afhankelijk van de cao-schalen, opleiding en ervaring. Het ligt tussen de 2200 en 7800 euro bruto per maand. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn een vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en soms een eindejaarsbonus.

Hoeveel verdiend een personal trainer per uur?

Het gemiddelde uurtarief van z.z.p. trainers is tussen de € 40,- en € 70,- per sessie(meestal van 1 uur lang).

Welke opleiding moet je doen voor sportschool?

Welke diploma’s heb je nodig? Om als fitnessinstructeur aan de slag te kunnen gaan, heb je in ieder geval het diploma Fitnesstrainer A nodig. Dat kun je aanvullen met een diploma Fitnesstrainer B. Met een diploma Fitnesstrainer A kun je fitnesslessen geven.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven