Wat verdient een Apotheekassistent netto?

Wat verdient een Apotheekassistent netto?

Wat verdient een Apothekersassistent? Het salaris van een Apothekersassistent ligt tussen de €1924,14 en €3013,85 per maand. Het salaris van een Apothekersassistent is vastgelegd in de CAO Apotheken en het bedrag €1924,14 betreft de aanloopschaal.

Wat verdient een medewerker apotheek?

Het gemiddelde salaris voor een apotheek medewerker (m/v) in Nederland is € 2.794 per maand.

Hoeveel verdient een ziekenhuisapotheker?

Salaris Apotheker Dit salaris kan oplopen van €5.905,- tot €6.365,-. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag. Een ziekenhuisapotheker start na zijn specialisatie met een bruto maandsalaris van ten minste € 4.990,-. Dit kan, afhankelijk van de uiteindelijke functie en ervaring, oplopen tot ongeveer € 9.075,-.

Hoe wordt je een apothekersassistent?

Hoe word je apothekersassistent? De opleiding Apothekersassistent is een mbo-opleiding op niveau 4, waarbij in de meeste gevallen een deel van de opleiding in de vorm van een leer-werktraject kan worden gevolgd.

Hoeveel verdien je als Apotheekassistent Belgie?

Hoeveel verdient een Apotheek Assistent in België? Het landelijk gemiddelde salaris voor een Apotheek Assistent in België is € 1.606 per maand.

Wat verdien je als BBL apothekersassistent?

De BBL’er verdient een salaris conform schaal 3 in de cao en start in de aanloopschaal (per 1/4/19: 1615,80 euro). De salarisschaal kun je vinden op www.sbaweb.nl/salarisschalen. Het fulltime salaris is gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Hoeveel verdient een apotheek per maand?

Het gemiddelde salaris voor een apotheker (m/v) in Nederland is € 3.957 per maand.

Wat verdient een Pharmacist?

Hoeveel verdient een Pharmacist in Nederland? Het landelijk gemiddelde salaris voor een Pharmacist in Nederland is € 109.752 per jaar.

Hoeveel verdient een apotheker in Belgie?

Het gemiddelde apotheker salaris in België is 13 650 € per jaar of 7 € per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf 11 700 € per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot 28 922 € per jaar.

Hoeveel verdient een Pharmacie?

Het salaris van een Apotheker ligt tussen de €3450 en €4600. Dit is de salarisindicatie van een Apotheker die niet in een ziekenhuis werkt. Een zelfstandige Apotheker is afhankelijk van de omzet van de apotheek. Het gemiddelde inkomen ligt tussen de €80.000 en €90.000 bruto per jaar.

Waarom heb je apothekersassistent gekozen?

Wanneer je het een ruime interesse hebt in geneesmiddelen of in de zorg van patiënten, zonder dat je patiënten moet behandelen, is dit beroep echt iets voor jou. Mocht je het leuker vinden om vooral administratief werk te doen binnen een apotheek, dan is het beroep apothekersassistent niet direct iets voor jou.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven