Hoeveel geld verdien je met lassen?

Hoeveel geld verdien je met lassen?

Een Lasser in Nederland verdient gemiddeld € 2.530 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.155 (laag) tot € 2.910 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat verdient een tig lasser?

Het gemiddelde salaris voor een tig-lasser (m/v) in Nederland is € 2.745 per maand.

Wat moet je doen als lasser?

Het takenpakket van een lasser ziet er over het algemeen als volgt uit:

  • Maken van verbindingen door middel van MIG-, MAG-, TIG-, elektrodelassen of een andere las-toepassing, op basis van tekeningen en/of werkinstructies.
  • Bespreken van het werk met de leidinggevende vooraf, tijdens het werk en achteraf.

Hoeveel geld krijg je voor Onderwaterlassen?

Het salaris van een onderwaterlasser is vrij hoog. Dit komt simpelweg omdat je complex werk moet verrichten, in een wel hele bijzondere werkomgeving. Het onderwaterlassen loon verschilt per werkgever, maar ligt vaak wel tussen de 15 euro en 40 euro per uur.

Wat is het uurloon van een lasser?

Gemiddeld factureert een constructiebankwerker en lasser een tarief van € 37 per uur. Dit bedrag is exclusief btw.

Wat doet een TIG lasser?

Het TIG-lassen is een bepaald lasproces dat geschikt is voor nauwkeurig laswerk en behoort tot te bij de familie lastechnieken van het elektrisch booglassen. Met deze vorm van lassen kan er een hoge laskwaliteit worden bereikt. Verder is het TIG-lasproces geschikt voor het aanbrengen van grondlagen.

Wat doet een allround lasser?

Een allround lasser is een lasser die verschillende lastechnieken beheerst en daardoor allround ingezet kan worden in het maken van lasverbindingen in verschillende materialen behulp van verschillende lasprocessen. In de metaaltechniek worden verschillende verbindingen toegepast.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven