Kan mijn baas zien wat ik op internet doe?

Kan mijn baas zien wat ik op internet doe?

Werkgevers mogen niet zomaar bijhouden wat werknemers doen, ook niet bij privé-gebruik van internet, e-mail of telefoon. De regels over wat wel en niet mag, en wat de werkgever kan controleren, moeten in een ICT- en internetreglement worden vastgelegd.

Kan Ziggo mijn internet geschiedenis zien?

Je hebt het recht om de gegevens die we van je hebben in te zien. Daarom kun je een overzicht bij ons opvragen van de gegevens die we verzamelen, met welk doel we dat doen en met welk soort organisaties we die gegevens delen.

Hoe kun je zien wie er op je wifi zit?

De beste app om je netwerk in kaart te brengen op je smartphone heet Fing. Er is een versie voor iOS en Android. De app geeft onder meer inzicht in je internetsnelheden, wie er van je wifi gebruikmaakt en of je netwerk goed beveiligd is. Zodra je de app start, zie je de laatste scan.

Welke toestellen zitten op mijn netwerk?

Advanced IP Scanner heeft een eenvoudige interface met een grote ‘Scannen’-knop. Wanneer je daarop klikt, zoekt de software je netwerk af naar toestellen die met het internet zijn verbonden. Het tooltje geeft de naam, het IP-adres, de fabrikant en het MAC-adres voor ieder apparaat op je netwerk.

Waar kan ik mijn geschiedenis vinden?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht.

Kan mijn werkgever zien wat ik print?

Mag dat zomaar? Voor het bijhouden van printgedrag geldt hetzelfde als alle andere privacygevoelige logging- en monitoractiviteiten op het werk. Dit dient in principe geanonimiseerd te gebeuren, tenzij er een gegronde reden is om een specifieke persoon onder de loep te nemen.

Kan je school je geschiedenis zien?

U heeft alleen toegang tot uw eigen diplomagegevens. Ook enkele overheidsorganisaties kunnen uw gegevens in Mijn diploma’s gebruiken. Dit doen ze als dit wettelijk nodig is. Daarnaast hebben scholen en onderwijsinstellingen beperkt toegang tot Mijn diploma’s .

Kunnen ze bij Ziggo zien wat ik kijk?

De eigenschap van on-demand is dat het persoonlijk is. Als je niet wilt dat ze zien wat je kijkt moet je analoge kabel tv of digitenne gebruiken alleen lineaire televisie kijken. En zelf opnemen natuurlijk. Dan kan je het terugkijken wanneer je wilt.

Hoe kan je zien wie er verbonden is met je hotspot iPhone?

Wanneer u een apparaat met een persoonlijke hotspot verbindt, wordt de statusbalk blauw en toont deze hoeveel apparaten zijn verbonden. Het aantal apparaten dat tegelijkertijd verbinding kan maken met een persoonlijke hotspot, is afhankelijk van de aanbieder en het model van de iPhone.

Hoe kan ik zien welke apparaten op mijn netwerk zitten?

Welke apparaten zijn aangesloten?

  • Klik op de Startknop.
  • Klik op Instellingen.
  • Klik op Apparaten.
  • Klik in het linkermenu op Printers en scanners om een overzicht van al deze apparaten te zien.
  • Klik op Bluetooth en andere apparaten om een overzicht te zien van alle overige apparaten.

Hoe kan ik zien wie er op mijn netwerk zit?

De beste app om je netwerk in kaart te brengen op je smartphone heet Fing. Er is een versie voor iOS en een versie voorAndroid. De app geeft onder meer inzicht in je internetsnelheden, wie er van je wifi gebruikmaakt en of je netwerk goed beveiligd is. Zodra je de app start, zie je de laatste scan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven