Hoe blokkeer je 18+ sites?

Hoe blokkeer je 18+ sites?

Voor Android: met de Family Link-app

  1. Druk op de naam van je kind.
  2. Ga naar ‘Instellingen’.
  3. Druk nu op ‘Instellingen beheren’.
  4. Ga naar ‘Filters in Google Chrome’.
  5. Druk op ‘Sites beheren’.
  6. Ga naar ‘Geblokkeerd’.
  7. Druk op het plusje.
  8. Je kunt nu een website toevoegen die je wilt blokkeren op het Android-apparaat van je kind.

Kan je een bepaalde website Blokkeren?

Android telefoon of tablet Ga naar Veilig surfen. Selecteer Ouderlijk toezicht. Nu word je gevraagd om een account aan te maken. Als je dat hebt gedaan, kun je sites in de blacklist zetten.

Kan een site mij blokkeren?

Sommige bezoekers op je website geef je liever geen toegang tot je site. Er zijn meerdere manieren waarop je ongewenste bezoekers kunt blokkeren. Dat kan bijvoorbeeld zijn op basis van ipadres, maar het kan ook op basis van een bepaalde tekst die de bezoeker heeft opgenomen in de URL.

Hoe doe je websites blokkeren?

Open de instellingen voor BlockSite. Ga terug naar het Tabblad Add-ons en klik op Extensies. Klik op Opties (naast Sites blokkeren ). Tip: stel een wachtwoord in. Dat doe je door het vakje Enable authentication aan te klikken. Nu kun je websites blokkeren.

Hoe kunt u een geblokkeerde afzender verwijderen?

Als u iemand uit de lijst met geblokkeerde afzenders wilt verwijderen, volgt u de onderstaande instructies. Ga naar instellingen . Klik onder in het deelvenster op e-mail. Selecteer in het linkerdeelvenster e-Mail > accounts > blokkeren of toestaan.

Hoe blokkeer je een website via het host-bestand?

Websites blokkeren via het Host-bestand Door het aanpassen van het Host-bestand van een computer kun je één of meerdere websites onbereikbaar maken. De blokkering werkt overal, in alle browsers. Als de geblokkeerde website wordt opgevraagd verschijnt er een gewone foutmelding,

Hoe blokkeer je een website in Google Chrome?

Google Chrome 1 Download en installeer BlockSite via de Chrome Web Store. 2 Klik op Add to Chrome en op Toevoegen. 3 Klik op het Block Site icoon. 4 Ga naar Block Site Instellingen. 5 Hier kun je te blokkeren websites in een lijst zetten: Blocked Sites.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven