Hoeveel kost het om een liedje op te nemen?

Hoeveel kost het om een liedje op te nemen?

De kosten zijn als volgt. 1 lied inzingen, mixen, masteren tot een CD of Radioklaar product kost slechts 150,– euro Een 2e lied ( op de zelfde dag opgenomen) 100.00 en ieder lied daarna (op de zelfde dag opgenomen) slechts 80.00 euro. U betaalt absoluut geen extra kosten achteraf. Het aangegeven tarief is incl alles !

Hoe duur is een producer?

Wat verdient een Producer? Een Producer kan rekenen op zo’n €2200,- tot €4800,- bruto per maand bij een fulltime werkaanstelling. Het precieze bedrag hangt onder andere af van de ervaring, leeftijd en taken van de Producent.

Wat heb je nodig voor een eigen studio?

Een computer, software (DAW), en een koptelefoon of monitor speakers is alles wat je nodig hebt om elektronische muziek te maken. Met deze drie dingen kun je vanuit je thuisstudio muzikale ideeën creëren en ze vervolgens uitwerken tot complete en professioneel klinkende nummers.

Wat kost een muziekstudio?

Het gebruik van de opnamestudio, inclusief producer, zijn creativiteit en het uitmixen is €41,00 per uur. Het starttarief is €54,53, dan boek je de studio voor 1 uur en 20 minuten. Als je de studio voor bijvoorbeeld 2 uur boekt dan is het tarief €82,00. Dit is de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.

Wat kost een muziekstudio huren?

Prijzen

Uurprijs studio inclusief technicus € 49,95
Uurprijs studio inclusief producer € 49,95
Uurprijs studio inclusief technicus + producer € 59,95
Huur studio zonder technicus of producer (per drie uur) € 59,95
CD/DVD duplicatie inclusief bedrukking (per 100 stuks) € 199,95

Wat heb je nodig voor muziek studio?

Wat heb je nodig voor je eigen muziek studio?

  • Bureau met bureaustoel (je moet je apparatuur kwijt kunnen en lekker veel uren achter elkaar kunnen zitten)
  • Computer (Apple of windows) bij voorkeur niet ouder dan 5 jaren, een (gaming) muis, muispad en bijpassend toetsenbord is ook gewenst.
  • De juiste software en plugins.

Wat heb je nodig om een nummer te maken?

Tegenwoordig kun je met een relatief kleine investering een eigen eenvoudige homestudio inrichten en een professionele demo of volledig album opnemen! Het enige wat je grofweg nodig hebt is jouw instrument(-en), een computer, een goede microfoon en wat software.

Wat heb je nodig om een remix te maken?

Eigenlijk zijn er maar een paar factoren die erg belangrijk zijn: een paar goede studiomonitoren, een knappe computer met DAW, een audio interface en een goede akoestiek. Alles wat je verder aanschaft aan plugins, hardware, controllers etc is mooi en handig, maar ze zullen in de basis niet direct jouw mixen verbeteren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven