Wat is een statische site?

Wat is een statische site?

Bij statisch websites worden de individuele webpagina’s aan de gebruiker getoond zoals ze zijn opgeslagen. In het geval van de CLT website gebruiken we een zogeheten Static Site Generator om deze statische pagina’s op te bouwen. Dit geeft de eindgebruiker het gevoel dat hij de webpagina niet verlaat.

Hoe werkt een dynamische website?

Een dynamische webpagina is een pagina op een website die wordt aangemaakt op het moment dat de bezoeker deze specifieke pagina opvraagt. Een website die uit meerdere van deze dynamisch gegenereerde pagina’s bestaat wordt een dynamische website genoemd.

Wat is een dynamische bron?

Een dynamische belasting is een mechanische belasting die een bouwwerk in beweging brengt. Dat wil zeggen dat de vervormingen van de constructie afwisselend groter en kleiner worden.

Wat is het verschil tussen statische en dynamische kracht?

Wanneer een kracht inwerkt op een voorwerp, kan de kracht een verandering van de snelheid en/of een vervorming van dat voorwerp tot gevolg hebben. Verandering van snelheid noemen we het dynamisch effect van krachten. Vervorming noemen we het statisch effect van krachten.

Wat is een dynamische omgeving?

Een dynamische werkomgeving is een plek waar veel gebeurd en veel veranderd. Collega’s stromen in en uit, en de koers van het bedrijf kan van het ene op het andere moment gedraaid worden.

Wat is het verschil tussen statisch en dynamisch?

Over het algemeen kan je zeggen dat iets wat verandert of beweegt, dynamisch is. Statisch betekent dan dat alles onveranderd blijft. Zo zou je een standbeeld statisch kunnen noemen, en een danser dynamisch. In de fysica spreekt men soms over dynamische en statische effecten van een kracht.

Wat is een dynamische kracht?

Een van de meest fundamentele grootheden in de fysica is kracht. Wanneer een kracht inwerkt op een voorwerp, kan de kracht een verandering van de snelheid en/of een vervorming van dat voorwerp tot gevolg hebben. Verandering van snelheid noemen we het dynamisch effect van krachten.

Wat is dynamische organisatie?

Veel organisaties opereren in toenemende mate in een dynamische omgeving die wordt gekenmerkt door onvoorspelbare veranderingen die veel voorkomen en van invloed zijn op de organisatie. Om hierin te overleven dienen organisaties wendbaar te zijn.

Wat is een dynamisch karakter?

Dynamische tekendefinitie: een rond of dynamisch karakter is een personage in een verhaal dat verandert, evolueert en een complexe persoonlijkheid heeft. Een dynamisch personage hoeft ook niet de hoofdrolspeler te zijn; een dynamisch karakter kan de slechterik zijn of een andere ondersteunende archetypische rol.

Wat is een statisch gegeven?

Een Statisch document is een document dat u naar KCM Designer kunt uploaden en onveranderd kunt gebruiken. Statische documenten kunnen kaarten, diagrammen, bijlagen, enzovoort bevatten. Statische documenten bevatten geen dynamische elementen zoals Tekstblokken, Content Wizards, Velden en dergelijke.

Wat is een dynamisch?

Dynamisch betekent beweeglijk of de suggestie wekkend dat te zijn; in tegenstelling tot statisch.

Wat is een dynamische werkomgeving?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven