Hoe lang kan een UPS stroom leveren?

Hoe lang kan een UPS stroom leveren?

Een UPS voorziet over het algemeen apparaten niet uren van stroom, meestal zijn dit een enkele minuten. Enkele minuten zal doorgaans voldoende zijn om alles veilig uit te kunnen schakelen.

Wat voor UPS heb ik nodig?

De UPS-systemen (Uninterruptible Power Supply) leveren tijdelijk noodstroom zodat bedrijfskritische apparatuur gewoon kan blijven draaien of veilig uitgeschakeld kan worden. Ook bieden ze bescherming tegen piekspanning en fluctuaties in het stroomnet. Een UPS van APC is dan ook onmisbaar in iedere zakelijke omgeving.

Hoe bereken je een UPS?

De draaitijd hangt af van de grootte/capaciteit van de accu’s die er in zitten. De capaciteit van een accu wordt in Ah uitgedrukt. Een kleine UPS heeft meestal een accu van 12V en 7Ah. Even rekenen leert je dat deze 12 x 7 = 84VAh kan leveren voordat hij leeg is.

Hoe zwaar moet een UPS zijn?

Hoe groot moet uw UPS zijn? Het vermogen van een UPS-systeem wordt uitgedrukt in volt-ampères (VA) en kan variëren van 300 VA tot wel 5000 kVA. Dit vermogen geeft de maximale belasting aan die een UPS kan beveiligen, en mag nooit exact overeenkomen met het totale vermogen die u nodig heeft.

Hoe groot moet mijn UPS zijn?

Om ruimte te bieden voor groei, is het verstandig om een UPS te kiezen met een vermogen van 1,2x de waarde van de totale belasting aan apparatuur die hiermee moet worden beveiligd.

Wat doet een APC?

De werkzame stoffen in APC zijn acetylsalicylzuur, paracetamol en coffeïne. Acetylsalicylzuur is sinds 1899 internationaal op de markt en paracetamol sinds 1893. Deze combinatie is zonder recept verkrijgbaar in tabletten en wordt gebruikt bij pijn en koorts.

Hoe groot mag een pakket zijn UPS?

Een UPS pakket waarvan de lengte plus omvang [(2 x breedte) + (2 x hoogte)] meer dan 300 cm (118 inch) bedraagt, maar niet meer dan de maximale UPS-grootte van 400 cm (157 inch).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven