Hoe maak je een plastic fles schoon?

Hoe maak je een plastic fles schoon?

Is je waterfles nog steeds niet schoon? Week de fles dan in lauwwarm water met soda en spoel af met azijn. Vieze geurtjes en smaakjes verwijder je het beste door de fles een half uurtje met heet water te vullen. Let op dat het water niet te hoger dan 65 graden is, dan kan de fles vervormen of gaan lekken.

Hoe maak je een Flaske schoon?

Reinig je herbruikbare waterfles, koffiebeker en voedselcontainer vaak. Je zou je FLASKE-producten dagelijks moeten wassen, of na elk gebruik indien gevuld met een andere drank dan water​. Maak je FLASKE schoon met warm water en afwasmiddel.

Hoe maak je een Chilly Bottle schoon?

Uw Chilly’s Bottle schoonmaken kunt u het beste doen door de fles en de dop na ieder gebruik om te spoelen met heet water en eventueel een klein beetje afwasmiddel te gebruiken. Voor de grote schoonmaak is er deze handige ‘Cleaning Brush’.

Hoe maak ik mijn waterfles schoon?

De beste manier om je fles te reinigen is door middel van een druppel afwasmiddel en wat warm water. Om de binnenkant van de fles schoon te krijgen, kan je gebruik maken van een flessenborstel. Vergeet niet om ook de dop goed te reinigen. Laat de fles na het schoonmaken drogen zonder de dop erop.

Hoe maak je een fles goed schoon?

Met koud water spoel je melkresten makkelijker weg dan met warm water. Wanneer je dit niet meteen doet, zijn deze later moeilijker te verwijderen. Was de fles en speen daarna goed met heet water en afwasmiddel. Gebruik hierbij een flessen- of speenborstel.

Hoe maak ik een drinkfles schoon?

Zo maak je je drinkfles schoon Wat je wel kan doen is de fles vullen met heet water en een tijdje laten staan (minstens 30 minuten). Voeg eventueel baking soda toe om extra hardnekkige geuren en smaken te verwijderen. Spoel de fles na met natuurazijn en laat ‘m vervolgens goed drogen.

Hoe maak je een thermoskan schoon?

Voor het verwijderen van kalkvlekken of andere aanslag in de binnenfles kunt je het beste de thermoskan vullen met een ontkalkingsmiddel, een theelepel soda of schoonmaakazijn opgelost in heet water. Laat dit een nachtje staan weken met de dop erop.

Hoe reinigen van een drinkbus?

Reinig je drinkbus elke dag met heet water en zeep. Heeft ie een grondige beurt nodig? Gebruik dan sodakristallen, huishoudazijn of kunstgebitreiniger. Laat een nachtje weken en spoel daarna grondig.

Hoe maak je een wijnfles schoon?

Wanneer je de fles alleen voor water gebruikt, kan je fles reinigen door deze minimaal één keer per week om te spoelen met kokend water. Om de binnenkant van de fles schoon te krijgen, kan je gebruik maken van een flessenborstel. Vergeet niet om ook de dop goed te reinigen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven