Wat verdient een partner bij een advocatenkantoor?

Wat verdient een partner bij een advocatenkantoor?

Rvdb deed in 2019 onderzoek naar de inkomens van advocaat-partners van 42 advocatenkantoren en berekende dat een partner gemiddeld EUR 267.000 verdient. 19% van de advocaat-partners verdient meer dan EUR 400.000.

Hoe word ik partner?

Daarnaast volg je de beroepsopleiding voor advocaten. Na deze periode van drie jaar werken advocaten dag in dag uit aan de meest uiteenlopende zaken. Gemiddeld duurt het dan nog ongeveer zeven jaar voordat je als advocaat partner kunt worden. Na ongeveer tien jaar advocaat te zijn geweest wordt men partner.

Wat betekent partner worden?

Een partner, maat, compagnon of vennoot is een medewerker van een bedrijf die tevens mede-eigenaar is. Als het bedrijf een maatschap, c.v. of v.o.f. is, is hij formeel maat of vennoot. Als het bedrijf gedreven wordt onder de vorm van een kapitaalvennootschap, is hij aandeelhouder.

Wat doe je als advocaat?

Een advocaat adviseert, bemiddelt, onderhandelt en procedeert over juridische zaken. Hij of zij behartigt uw juridische belangen en zal in veel gevallen namens u contacten onderhouden met de tegenpartij.

Wat doet een partner?

Een (levens)partner is iemand met wie men een relatie heeft en met wie men het “leven” (voor een tijdje of letterlijk voor het hele leven) deelt (of wil gaan delen). Meestal woont men samen met een levenspartner.

Wat verdient een partner bij De Brauw?

Vierdejaars advocaten verdienen bij De Brauw het meest (6.386 euro), in deze categorie volgt Linklaters met 6.211 euro, om in de tabel voor zevendejaars advocaten weer bovenaan te staan met een salaris voor managing associates à 9.529 euro.

Wat verdient een partner bij Nauta Dutilh?

De partner is dan eigenlijk simpelweg een ondernemer. Bij grote kantoren (Stibbe, AKD, Nauta Dutilh) ligt het maximum op meer dan een miljoen per jaar. Bij kleinere kantoren ligt dat rond de 2 a 3 ton per jaar.

Wat verdient een partner?

Salarissen voor een Partner

Functie Salaris
Salarissen voor een Partner bij KPMG – 6 salarissen gemeld € 166.044/jr
Salarissen voor een Partner bij Deloitte – 3 salarissen gemeld € 154.816/jr
Salarissen voor een Partner bij PwC – 3 salarissen gemeld € 221.165/jr

Wat is het verschil tussen partner en managing partner?

Het beste antwoord Een managing partner is een partner die deel uitmaakt van het centrale bestuur van de onderneming, en uit dien hoofde dus speciale bestuursbevoegdheden (en een topsalaris) geniet. Een partner, maat, compagnon of vennoot is een medewerker van een bedrijf die tevens mede-eigenaar is.

Wat is een partner in een bedrijf?

Een partner is een medewerker van een bedrijf die mede-aandeelhouder is. De partner mag als aandeelhouder meestemmen op de aandeelhoudersvergadering. Een partner ontvangt in de regel geen regulier salaris, maar deelt mee in de eventuele winst van het bedrijf.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven