Hoe krijg je urine uit voegen?

Hoe krijg je urine uit voegen?

Methode 1: urineresten in de voegen?

  1. Vul een plantenspuit met een beetje water en azijn.
  2. Spuit dit op de voegen.
  3. Smeer een goede hoeveelheid baksoda in de voegen.
  4. Laat even intrekken.
  5. Neem een oude tandenborsten en schuur goed.
  6. Neem het papje weg met een vochtige doek.
  7. Je kan dit een aantal keren herhalen.

Hoe krijg je urinegeur uit tegels?

Meng het water met de schoonmaakazijn en doe dit in een spuitfles. Spuit het op de tegels, en laat het even een half uurtje intrekken. Pak een goede schuurspons en boenen maar. Je wandtegels worden dan niet alleen mooi schoon, ook de opgedroogde urine wordt daarmee verwijderd.

Hoe krijg ik honden urinegeur uit tapijt?

In tegenstelling tot kattenpies, is hondenurine iets gemakkelijker uit het tapijt te verwijderen. Door een mengsel van azijn en water op de vlek te sprayen, dit minstens 10 minuten te laten inwerken, daarna op te deppen met keukenpapier of een spons, kom je al een heel eind.

Hoe krijg je Konijnenplas weg?

Heel gemakkelijk om witte urine uitslag uit konijnen -cavia -hamster of een andere plastiek hok te verwijderen. Ook al zit het er al een tijdje in. Flink wat pure schoonmaak azijn op de vlek doen en laat maar een uurtje staan en weg is de de uitslag.

Hoe krijg je Urinevlekken uit ondergoed?

Urinevlekken behandel je eerst met lauw water of een zeepsopje en daarna met heet water. Randen die achterblijven kan je eventueel behandelen met citroensap. Urinevlekken op wit ondergoed gaan er echter uit bij een gewone wasbeurt.

Wat breekt kattenpis af?

U kunt de geur van kattenurine proberen te verwijderen met soda. Wist u trouwens dat u beter geen azijn en bleekmiddel kunt gebruiken – al lijkt het tegendeel misschien waar? We leggen verderop uit waarom.

Hoe gebruik ik Urine Off?

Dep de urine op met een absorberende papieren handdoek. Niet gebruiken in combinatie met andere reinigingsmiddelen. Besproei de urine vlek overvloedig. Breng Urine off ruim aan op en om de vlek (Urine Off moet in contact komen met alle door urine vervuilde plekken om de geur en vlek te kunnen verwijderen).

Hoe kan stank van urine van beton af?

Gangbare reinigingsmiddelen zoals zeep en water zullen zich niet binden met de urinezuur, dus ongeacht hoe vaak je de plek schoonmaakt, die kristallen zullen blijven zitten. Een enzymatische reiniger zal de urinezuur afbreken en het uiteindelijk losmaken van het beton.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven