Hoe kan ik TikTok bereiken?

Hoe kan ik TikTok bereiken?

Open https://www.tiktok.com/en/contact-us in een internetbrowser. Je kunt hier alle regionale e-mailadressen terugvinden voor bedrijven, reclame en de pers.

Hoe krijg je je verwijderde TikTok account terug?

Je hebt 30 dagen vanaf het moment dat je je account verwijderde om het te herstellen. Na 30 dagen is je account definitief verwijderd en kan het niet meer hersteld worden.

Kan je via TikTok bellen?

Wel opletten want je profiel is automatisch een openbaar profiel. Dat wilt zeggen dat iedereen je profiel en filmpjes kan zien. En iedereen kan dus ook contact met jou opnemen.

Wat te doen als je TikTok account is geblokkeerd?

Je kan hiertegen beroep aantekenen, maar Coudenys waarschuwt: doe je dit meermaals, dan kan TikTok mogelijk meteen je hele account te schrappen. “Beroep aantekenen werkt dus niet altijd”, spreekt hij uit ervaring. Eigenlijk kan je niks doen, vervolgt de vlogger.

Waarom verwijderd TikTok je account?

In totaal werden er ruim elf miljoen accounts verwijderd vanwege het overtreden van de regels op TikTok. Om de app te gebruiken moet je minimaal dertien jaar oud zijn. Volgens het platform vormen alle verwijderde accounts van kinderen nog geen 1 procent van alle TikTok-accounts.

Waarom niet in aanmerking voor TikTok?

Nadat je een optie hebt geselecteerd, wordt je gevraagd om je geboortedatum in te voeren. Als deze jonger is dan 13 jaar, geeft de app het volgende bericht weer: “Sorry, het lijkt erop dat je niet in aanmerking komt voor TikTok. Maar bedankt voor het uitchecken! “

Hoe kijk ik TikTok zonder account?

Kun je TikTok zonder account gebruiken? Ja hoor, iedereen kan via deze dienst video’s bekijken. Maak gebruik van de TikTok app voor iOS en Android. Zo kijk je de leukste video’s op je smartphone.

Wat zijn de gevaren van TikTok?

TikTok is niet geschikt voor jonge kinderen. Het heeft niet voor niets een leeftijdsadvies van 12 jaar en ouder. Toch is het in de basis niet gevaarlijker dan bijvoorbeeld Instagram of Snapchat: ook daar kunnen video’s worden geüpload met net iets te expliciete content en is het mogelijk om op elkaar te reageren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven