Wat zien niet vrienden op mijn Facebook?

Wat zien niet vrienden op mijn Facebook?

Ga naar je eigen profiel en klik onder je omslagfoto op het wieltje naast “Activiteitenlogboek”. Er komen 2 keuzes, je kiest voor “weergeven als” . Vervolgens kies je voor “openbaar”, als je wilt weten hoe mensen die niet bevriend zijn jouw profiel zien.

Wat is zichtbaar op Facebook?

Ga naar je profielpagina ofwel je tijdlijndoor op jouw naam in de blauwe Facebook balk te klikken. Standaard wordt weergegeven hoe je openbare profiel eruit ziet. Klik op ‘Bekijken als specifiek persoon’, en vul de naam van een vriend in. Je ziet hoe jouw tijdlijn zichtbaar is voor deze persoon.

Waar vind ik de instellingen op Facebook?

Je instellingen vinden:

  1. Klik rechtsboven op Facebook op .
  2. Selecteer Instellingen en privacy en klik op Instellingen.
  3. klik bij in de opties in de linkerzijbalk op de instelling die je wilt bijwerken.

Hoe ziet mijn openbaar profiel eruit op Facebook?

Wie ziet wat op mijn Facebookprofiel? (web) Ga naar facebook.com. Log indien nodig in. Klik onder de omslagfoto op het pictogram van een oog om in de ‘Weergeven als’-weergave te komen. De profielpagina ziet er nu uit zoals niet-bevriende mensen het krijgen te zien.

Wie ziet mijn Facebook?

Nee, Facebook geeft mensen niet de mogelijkheid om te zien wie hun profiel heeft bekeken. Toepassingen van derden bieden deze functie ook niet. Als je een app ziet die beweert deze functie wel te bieden, vragen we je de app te rapporteren.

Hoe zet je alles op prive op Facebook?

Via je privacyinstellingen kun je bepalen wie je profielinformatie kan zien (bijvoorbeeld relaties, verjaardag) en kun je beperken wie je eerdere berichten kan zien. Tik in de rechterbovenhoek van Facebook op . Scrol helemaal omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Privacyinstellingen.

Wie bekijkt me op Facebook?

Hoe ziet mijn Facebook eruit voor vreemden mobiel?

Je kunt zien hoe je profiel eruitziet voor mensen op Facebook met wie je niet bevriend bent. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik op en selecteer Weergeven als. Tik bovenaan op Afsluiten als je Weergeven als wilt verlaten.

Kan je zien wie je profiel bezoekt op Facebook?

Nee, Facebook laat mensen niet weten dat je hun profiel hebt bekeken. Toepassingen van derden bieden deze functie ook niet. Als je een toepassing ziet die beweert deze functie wel te bieden, vragen we je de toepassing te rapporteren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven