Hoeveel geld kan er op een creditcard?

Hoeveel geld kan er op een creditcard?

Het bestedingslimiet, ook wel bestedingsruimte genoemd, is het geldbedrag dat u maandelijks kunt spenderen met uw creditcard. De bestedingsruimte kan per creditcardaanbieder en soort creditcard variëren van 1.000 euro tot 20.000 euro.

Kan je met een creditcard in de min staan?

Als u de rekening van de aankopen met de creditcard niet regelmatig betaalt, staat u in feite rood. Dit is vergelijkbaar met het rood staan op de betaalrekening bij een bank. Rood staan gebeurt veel in ons land en op zich hoeft dat geen probleem te zijn als u uw saldo ook maar weer regelmatig aanvult.

Hoe maak ik geld over van creditcard naar bankrekening?

Je kunt geld overmaken van jouw card naar jouw eigen bankrekening via de optie – als je ingelogd bent op de betreffende creditcard site – ‘overboeken naar bank’. Om de overboeking te bevestigen, ontvang je in bijna alle gevallen een sms met code. Deze code vul je online in je persoonlijke omgeving in.

Wat zijn de kosten voor een creditcard Rabobank?

De Rabocard is gratis voor mensen met een Rabo Basispakket en vast inbegrepen bij het Rabo Totaalpakket, maar dan als Goldcard met een hogere limiet. Wie een Direct- of Studentenpakket heeft bij de Rabobank moet wel jaarlijks kaartkosten betalen, respectievelijk €24 en €15.

Kan ik overschrijven met creditcard?

Vanaf de creditcard geld overmaken naar je eigen rekening is goed mogelijk. Het overboeken van je creditcard naar je betaalrekening komt niet zonder kosten. Er zijn vaak transactiekosten aan verbonden en daarnaast is de hoeveelheid geld dat je kan overmaken afhankelijk van hoeveel je limiet is.

Kun je met creditcard geld overmaken ING?

Heb je een positief saldo op je creditcard? Dan kun je dit eenvoudig online overboeken naar je betaalrekening.

Kan ik geld overmaken met creditcard ING?

Heb je de Creditcard of Platinumcard van de ING of ABN-AMRO? Dan is het overmaken ook mogelijk. Online overboeken naar jouw betaalrekening, is dan alleen mogelijk wanneer de balans op je creditcard positief is. Dat wil zeggen dat je meer hebt op je creditcard dan de bestedingslimiet van de creditcard.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven