Welke MacBook is het beste voor mij?

Welke MacBook is het beste voor mij?

De processor bepaalt voor een groot deel hoe krachtig en snel jouw MacBook is. Daarom kies je een processor die bij jouw gebruikssituatie past. Apple heeft sinds 2020 MacBook modellen met eigen M1 chips. Wil je bijvoorbeeld video’s bewerken, dan heb je minimaal een Intel Core i7 processor nodig.

Waarom moet ik een MacBook Air kopen?

MacBook is betrouwbaar MacOS, Apple’s eigen besturingssysteem, is speciaal gebouwd voor Apple computers. Hierdoor werken software en hardware goed met elkaar samen en dat maakt MacBook erg stabiel. Bovendien ben je op MacOS minder vatbaar voor virussen. Omdat er simpelweg minder virussen voor MacOS in de omloop zijn.

Welke MacBook Pro of Air?

De MacBook Pro is namelijk voorzien van een sterkere Turboboost en heeft daardoor een hogere kloksnelheid. Hierdoor is de MacBook Pro een stuk sneller dan de MacBook Air op het moment dat je MacBook extra kracht nodig heeft.

Wat is het verschil tussen een MacBook Pro en een MacBook Air?

Zowel de MacBook Pro als de MacBook Air hebben een Intel Core i5 processor. Het verschil tussen de MacBook Pro en MacBook Air is echter vooral te merken wanneer je met zware programma’s werkt, zoals Photoshop. De MacBook Pro is namelijk voorzien van een sterkere Turboboost en heeft daardoor een hogere kloksnelheid.

Waar kan ik een MacBook kopen?

Online winkels die Macs verkopen

  • apple.com Dit is de officiële Apple-website. Natuurlijk een betrouwbare plek om je Mac te bestellen.
  • Coolblue: zelf heb ik niets dan goede ervaringen met de online winkels van Coolblue.
  • Bol.com: De favoriete webwinkel van Nederland, Bol.com, bestel ik zelf regelmatig spullen.

Is een MacBook fijn?

Omdat hardware en software zo nauw op elkaar zijn afgestemd werk je prettiger dan op een combinatie van iPhone en Windows-pc. Een studie MacBook is daardoor ideaal. Als je al sinds mensenheugenis een Windows-pc gebruikt, kan een Mac in het begin wel even wennen zijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven