Hoe krijg je de groene gloed uit je haar?

Hoe krijg je de groene gloed uit je haar?

Breng daarom eerst een spoeling of kleurmousse met rood pigment aan in je haar (voorpigmenteren). Breng je daarna de natuurtint aan? Dan zal het rode pigment de groene kleur neutraliseren en blijft alleen de gewenste natuurtint over.

Welke kleur over ontkleurd haar?

Door het blonderen is het rode pigment namelijk uit het haar gehaald. In dat geval heb je nog meer rood pigment nodig om de groene kleur te neutraliseren. Wil je jouw geblondeerde haar donkerder verven, dan kan je het haar dus beter eerst voorpigmenteren met een rode toner. En daarna verf je pas.

Hoe haal ik een blauwe gloed uit mijn haar?

Heeft je haar toch een blauwe of paarse gloed gekregen? Geen paniek! Na een paar keer wassen met gewone shampoo verdwijnt dit weer. Je weet nu dat je de shampoo iets minder lang moet laten intrekken.

Hoe ga je terug naar je eigen haarkleur?

Om je natuurlijke haarkleur terug te krijgen is de eerste stap om simpelweg je haar te laten groeien. Wacht 2 tot 4 maanden om je haar 2,5 tot 5 centimeter te laten groeien. Je kunt het zelfs nog langer laten groeien als je dat niet erg vindt. Zorg dat je haar om te beginnen bij je wortels deels is uitgegroeid.

Wat doet ketchup met je haar?

De oplossing voor groen haar. Maar ook thuis kun je het een en ander proberen. Tomatenketchup op je haar aanbrengen; Omwikkel je hoofd dan met huishoudfolie, en laat het ongeveer 20 minuten inwerken. De rode kleurstoffen in de ketchup werken het groen tegen. Was je haar daarna goed met shampoo.

Hoe krijg je blauw van Zilvershampoo uit je haar?

De beste remedie tegen de blauw/paarse gloed is tijdelijk te stoppen met het gebruik van zilvershampoo en een aantal dagen de haren te wassen met de ‘gewone’ shampoo. Na één of meer wasbeurten al de blauw/paarse gloed verwijderd zijn.

Hoe haal ik een grijze gloed uit mijn haar?

Snelle fix: wassen, wassen en nog eens wassen. Kies voor een anti-roos shampoo want deze werkt het beste om de mislukte haarkleur te vervagen. Let wel op: door al het wassen wordt je haar droog, dus verzorg het naderhand goed met een masker!

Hoe lang duurt het voor je je eigen haarkleur terug hebt?

Wanneer je geverfd haar wil laten uitgroeien krijg je natuurlijk te maken met zo’n vervelende uitgroei. Daar ontkom je niet aan. Normaal gesproken werk je de uitgroei na zo’n 6 weken weer bij, maar dat heeft natuurlijk niet zo veel zin als je van het verven af wilt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven