Hoe kan ik mijn hele tijdlijn zien op Facebook?

Hoe kan ik mijn hele tijdlijn zien op Facebook?

Klik daarvoor op de hoofdpagina van Facebook rechtsboven op het driehoekje, en kies Voorkeuren voor nieuwsoverzicht. Selecteer daarna Geef aan van wie je het eerste berichten wilt zien. Je krijgt een lijst te zien met al je Facebook-contacten, niet alleen van vrienden maar ook van pagina’s die je verder leuk vindt.

Waarom krijg ik oude berichten op Facebook?

Het nieuwsoverzicht maakt standaard gebruik van een proces dat ‘rangschikking’ wordt genoemd. Zo krijg je berichten te zien die voor jou relevant zijn. Als je alleen recente berichten wilt bekijken, kun je je nieuwsoverzicht zodanig sorteren dat je je overzicht Recent te zien krijgt.

Hoe zoek ik een onderwerp op Facebook?

Zo werkt zoeken op Facebook:

  1. Surf naar facebook.com en log in.
  2. Klik bovenaan de pagina in de zoekbalk met daarin een pictogram van een vergrootglas.
  3. Typ het trefwoord van een bepaalde update, bijvoorbeeld ‘Hoera’.
  4. Druk op de Enter-toets.
  5. Een lijst met zoekresultaten komt tevoorschijn.

Waarom zie ik altijd hetzelfde op Facebook?

Dit kan zo ingesteld zijn. Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op ‘nieuwsoverzicht’ te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik ‘alles’ aan om van al je vrienden de berichten te zien.

Waarom zie ik niet alle felicitaties op mijn tijdlijn?

Om dit te voorkomen, zie je op jouw tijdlijn alleen de berichten waarvan Facebook denkt dat deze voor jou interessant zijn, op basis van je profiel. Dat resulteert erin dat je berichten ziet van vrienden en familie, berichten waar je vrienden op hebben gereageerd en berichten van groepen waar je lid van bent.

Kan geen tijdlijn zien op Facebook?

Ga naar je instellingen en klik op “Voorkeuren nieuwsoverzicht”. Kies voor de bovenste optie, “Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien”. Zoek de juiste persoon, pagina of groep op en klik aan van wie of wat je de berichten het eerst wilt ontvangen in je tijdlijn.

Waarom ververst Facebook niet?

Het nieuwsoverzicht moet zijn gevuld met updates van mensen en pagina’s die je volgt. Als je overzicht leeg is, moet je Facebook sluiten en weer openen om je nieuwsoverzicht te vernieuwen. Als dat niet werkt, vind je hier meer informatie over hoe je een probleem met Facebook kunt rapporteren.

Hoe kan je iemand vinden op Facebook?

Een vriend zoeken op naam:

  1. Klik linksboven in Facebook op Zoeken op Facebook en voer de naam in van je vriend. Druk vervolgens op Enter.
  2. Klik op Personen in het linkermenu.
  3. Je kunt filteren op woonplaats, opleiding, werk en gemeenschappelijke vrienden.

Waarom zie ik niet alle opmerkingen op Facebook?

Als een paginabeheerder of profieleigenaar Opmerkingen rangschikken heeft uitgeschakeld voor de pagina of het profiel, geeft de pagina of het profiel de opmerkingen standaard chronologisch weer. Nieuwste om alle opmerkingen weer te geven, met de nieuwste opmerkingen als eerst.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven