Hoe weet ik of mijn rijbewijs is ingevorderd?

Hoe weet ik of mijn rijbewijs is ingevorderd?

Als uw rijbewijs is ingenomen, wilt u natuurlijk weten hoe u uw rijbewijs terugkrijgt. Als de politie uw rijbewijs invordert, doet zij een melding bij het CBR. Zodra het CBR informatie ontvangt van de politie, gaan wij beoordelen of u veilig de weg op kunt. Wij besluiten dan of u een cursus of onderzoek moet doen.

Hoe kom ik achter mijn rijbewijsnummer?

U vindt uw burgerservicenummer (BSN) op de achterkant van uw rijbewijs, linksboven. Achter het BSN staat het rijbewijsnummer (gescheiden door een /). Op onderstaande afbeelding is het BSN (gevolgd door rijbewijsnummer) rood omcirkeld.

Kan ik online auto schorsen?

Zo vraagt u online een schorsing aan: U logt via de knop Schorsing aanvragen in met uw Digid. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. U vult de gevraagde gegevens in en betaalt de kosten via iDeal .

Waar vind ik mijn burgerservicenummer?

Uw burgerservicenummer (BSN) staat op de voorkant of achterkant van uw identiteitskaart (ID-kaart). Let op: vanaf 2 augustus 2021 staat uw BSN ook in een QR-code op de achterzijde van uw identiteitskaart. Op onderstaande afbeeldingen staat een rode cirkel om het BSN.

Waar vind ik de laatste 3 cijfers van je identiteitsbewijs?

Je vindt jouw identiteitskaartnummer rechts bovenaan onder het kopje ‘documentnummer’.

Waar kan ik mijn rijbewijs zien?

U kunt bij ons op verschillende manieren bekijken hoe u staat geregistreerd in het rijbewijsregister (Centraal Rijbewijzenregister).

  • Direct online uw rijbewijsgegevens bekijken.
  • Echtheidsverklaring aanvragen.

Wat is de status van mijn rijbewijs?

Op Mijn CBR kunt u zien wat de status is van de aanvraag van uw Gezondheidsverklaring. U kunt dit zien onder ‘Mijn dossier’. Heeft u geen DigiD en heeft u na 4 weken nog geen reactie van het CBR op uw Gezondheidsverklaring of het rapport van de arts? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Hoe haal je de auto uit de schorsing?

U gaat naar een kentekenloket, RDW-keuringsstation of bij een RDW-balie. – de kentekencard en de bijbehorende tenaamstellingscode of het Tenaamstellingsbewijs en het Overschrijvingsbewijs (bij een papieren kentekenbewijs). De medewerker zet de schorsing direct gratis stop.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven