Hoe krijg je opgedroogde bloedvlekken uit kleding?

Hoe krijg je opgedroogde bloedvlekken uit kleding?

Oude bloedvlekken verwijderen

  1. Biotex: breng Biotex aan op de vlek en laat het een uur inwerken.
  2. Groene zeep: maak de ingedroogde vlek goed nat met koud water en smeer deze vervolgens in met groene zeep.
  3. Ammonia: verdun ammonia met een gelijke hoeveelheid water en giet deze op de vlek.

Hoe bloed verwijderen uit lakens?

Opgedroogd bloed verwijderen. Haal de lakens van het bed af en laat ze meerdere uren tot een nacht in koud water weken. Het weken in koud water helpt om het opgedroogde bloed los te maken. Je kunt de lakens ook in de wasmachine wassen met koud water en een mild wasmiddel.

Hoe krijg je bloed uit een witte trui?

Behandel de vlek eerst met koud water, strooi er vervolgens zout overheen en laat het zout zijn werking doen. Het is de bedoeling dat het zout de vlek uit de stof zuigt. Ook met koud water en soda kun je de bloedvlek uit je kleding verwijderen. Spoel de vlek eerst met koud water.

Hoe verwijderen vlekken van bloed uit je kleding?

Verse vlekken van bloed kan je uit je kleding verwijderen door er direct wat speeksel op te doen en daarna uit te spoelen met met lauw water. Oud bloed daarentegen mag je nooit met héét water behandelen op kleding want dan fixeer je de vlek.

Hoe verwijderen je bloedvlekken uit matras?

Bloed kun je verwijderen uit kleding door het in de biotex groen te zetten. Bloedvlekken kun je verwijderen met zoutwater. Of gewoon wat zout op de vlek en dan met water afspoelen. Bloedvlek uit matras: Veel zout en klein beetje water, papje maken.

Hoe verwijder je bloedvlekken met melk?

Bloedvlekken verwijder je het allerbeste met melk. Tijdens de bevalling van mijn vriendin had de kraamhulp behoorlijk wat bloed over ons tapijt gelekt. Door er melk overheen te gieten en vervolgens weg te wrijven met een droge doek verdween al het bloed. Zelfs de kraamhulp, die al meer dan 30 jaar ervaring had, was verbaasd over het resultaat.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven