Wat betekent Slopershoogte?

Wat betekent Slopershoogte?

‘Iemand willen breken tot slopershoogte is een bekende zakelijke uitspraak, waarmee bedoeld wordt dat je er alles aan zal doen om hem te ontslaan van deze positie.

Wat is de definitie van een definitie?

Een definitie is een samenvattende omschrijving van de kenmerken van een begrip, zodat het niet met een ander verward kan worden. Een goede definitie is niet circulair; zij bevat geen termen die synoniem zijn met het te omschrijven begrip. Zo mag ‘verwarming’ niet worden gedefinieerd als iets dat verwarmt.

Wat betekent niet per definitie?

de definitie zelfst. het kort en duidelijk noemen wat iets is Synoniem: betekenisomschrijving per definitie (in alle gevallen) `Hard werken is niet per definitie slecht …

Wat betekent veruitwendiging?

(vgr’uitorldkdn) (veruiterlijkte, is veruiterlijkt) tot iets uiterlijks worden, veruitwendigen (vgruit’wenddggn) (veruitwendigde, veruitwendigd) 1. (heeft) Eig. uitwendig maken.

Wat is een Eenheidsrijk?

(‘e:nheits) o. (-en) rijk dat een eenheid vormt.

Wat is Omschakelingsvermogen?

Omschakelingsvermogen betekent ongeveer hetzelfde als lenigheid.

Wat is de definitie van een allochtoon?

De term ‘allochtoon’ is eind 2016 vervangen door ‘persoon met migratieachtergrond’. De definitie is niet veranderd. Iemand met een migratieachtergrond is een persoon van wie ten minste één ouder in het buitenland is geboren.

Wat is de definitie van energie?

Energie is een fundamentele natuurkundige grootheid, dat is een meetbare eigenschap van een natuurkundig verschijnsel. Energie wordt wel aangeduid als de mogelijkheid om arbeid te verrichten, of ruimer: de mogelijkheid om een verandering te bewerkstelligen.

Wat betekent landbouwoverschotten?

landbouwoverschot – zelfstandig naamwoord uitspraak: land-bouw-o-ver-schot 1. overschot aan landbouwproducten ♢ de landbouwoverschotten worden meestal vernietigd Zelfstandig naamwoord: land-bouw-o-ver-schot het landb…

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven