Hoe kan je een Excel tabel in Word zetten?

Hoe kan je een Excel tabel in Word zetten?

Open daarvoor in Excel de werkmap die de tabel bevat die je wilt koppelen, selecteer het gewenste celbereik, en kopieer dit met de toetsencombinatie Ctrl+C of door op ‘Kopiëren’ te klikken in het tabblad ‘Start’ van het lint. Ga dan naar het Word-document en plaats de cursor op de plek waar je de tabel wilt invoegen.

Hoe knip je iets uit Excel?

Cellen verplaatsen met behulp van knippen en plakken

  1. Selecteer een cel of een bereik met cellen.
  2. Selecteer Start > Knippen. of druk op Ctrl + X.
  3. Selecteer een cel waarnaar u de gegevens wilt verplaatsen.
  4. Selecteer Start > Plakken. of druk op Ctrl +V.

Hoe maak je een hyperlink van een Excel bestand?

Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. Klik onder Koppelen naar op Bestaand bestand of bestaande webpagina. Klik in het vak Zoeken in op de pijl-omlaag, zoek het bestand waarnaar u een koppeling wilt maken en selecteer dit bestand.

Hoe kopieer ik een kolom in Excel?

Ga op een van de volgende manieren te werk:

  1. Als u rijen of kolommen wilt verplaatsen, klikt u op het tabblad Start in de groep Klembord op . Toetscombinatie: Druk op Ctrl+X.
  2. Als u rijen of kolommen wilt kopiëren, klikt u op het tabblad Start in de groep Klembord op . Toetscombinatie: Druk op Ctrl+C.

Hoe selecteer je een pagina in word?

Klik op het begin van de specifieke pagina en houd vast Shift knop en klik op het einde van de pagina om deze pagina te selecteren.

Hoe plak je een Excel tabel in Word?

Plak je Excel-gegevens in Word. In het Word-document verplaats je de cursor naar de plek waar je de tabel wilt plaatsen en druk je op Ctrl + V. De tabel wordt nu in Word geplakt. Je kunt ook op het tabblad Start klikken en daarna op Plakken. Heb je een Mac, druk dan op ⌘ Command + V om te plakken.

Hoe doe je Excel tabel koppelen in Word?

Open Word en klik op het tabblad Invoegen. Kies hier in de groep Tekst voor Object en ga naar het tab Bestand gebruiken. Plaats een vinkje bij Koppelen aan bestand en wijs het Excel-document aan. Het Excel-bestand wordt ingevoegd in je Word-document. Excel tabel koppelen in Word.

Hoe kunt u een Excel bestand toevoegen aan word?

Selecteer ” Object ” in het submenu dat wordt geopend . Selecteer “Create from file ” in het vak dat verschijnt , en klik op ” Bladeren ” , zodat u kunt het Excel- bestand te zoeken u wilt toevoegen aan Word . Selecteer het Excel-bestand dat u wilt toevoegen en klik op ‘ invoegen ‘.

Hoe invoegen in een Excel-document?

Open Word en klik op het tabblad Invoegen. Kies hier in de groep Tekst voor Object en ga naar het tab Bestand gebruiken. Plaats een vinkje bij Koppelen aan bestand en wijs het Excel-document aan. Het Excel-bestand wordt ingevoegd in je Word-document.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven