Wie kan Google Agenda zien?

Wie kan Google Agenda zien?

Voor de standaard-, openbare en privé-instellingen kunnen mensen met wie je je agenda hebt gedeeld alle afspraakdetails zien en wijzigen. Standaard: afspraken worden weergegeven als ‘bezet’. Openbaar: iedereen kan alle afspraakdetails bekijken. Privé: afspraken worden weergegeven als ‘bezet’.

Kunnen collega’s mijn agenda zien?

Uw agenda’s kunnen alleen worden bekeken door anderen die u daartoe hebt gemachtigd. Ga naar het tabblad Start en klik in de groep Delen op Agenda delen. Voer in de weergegeven uitnodiging in het vak Aan de persoon in met wie u de agenda wilt delen.

Wie kan mijn agenda zien in Outlook?

In Agenda-instellingen kunt u uw agenda publiceren, zodat iedereen uw agenda kan bekijken of zich er op kan abonneren. > Alle Outlook weergeven. Selecteer Agenda > Gedeelde agenda’s. Kies onder Een agenda publicerende agenda die u wilt publiceren en hoeveel details personen kunnen zien.

Wie bekijkt mijn Outlook agenda?

De machtigingen in Outlook van je Agenda kun je als volgt controleren.

  • Klik links op Agenda.
  • Onder mijn Agenda’s zie je Agenda staan.
  • Klik met je rechtermuisknop op Agenda en dan Eigenschappen.
  • Onder het tabblad Machtigingen vind je de personen die jouw agenda kunnen zien.

Kan gedeelde agenda niet zien?

Vraag uw gebruikers het volgende te doen: Ze gaan in de linker zijbalk van Agenda naar Andere agenda’s. Abonneren op agenda. In het vak Agenda toevoegen vullen ze uw e-mailadres in. Uw agenda moet nu in hun lijst staan.

Hoe voeg ik een agenda toe in Google Calendar?

Een nieuwe agenda instellen

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik links naast Andere agenda’s op Andere agenda’s toevoegen.
  3. Voeg een naam en beschrijving voor je agenda toe.
  4. Klik op Agenda maken.
  5. Als je je agenda wilt delen, klik je in de linkerbalk op de agenda en selecteer je Delen met specfieke mensen.

Wat is een goede gezamenlijke agenda?

Klender is hét antwoord op de drukte van het moderne gezinsleven. In één oogopslag overzicht over de activiteiten van alle gezinsleden. Klender betekent een einde aan de chaos van meerdere agenda’s, en reminders in e-mails, whatsappjes of op papiertjes. ​Geen misverstanden meer, want in Klender komt alles samen.

Hoe kan ik zien met wie ik mijn agenda deel?

Stel dat je een agenda openbaar maakt en ‘Alle details voor de afspraak weergeven’ selecteert. Je kunt de agenda dan met een specifieke persoon delen en ‘Alleen statusinformatie beschikbaar/bezet weergeven’ selecteren. Deze persoon kan dan toch al je afspraakgegevens bekijken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven