Hoe print je op een stickervel?

Hoe print je op een stickervel?

Ga naar de website van Office. Hier staan veel gratis sjablonen op. De meeste kun je gewoon uitprinten op verschillende formaten stickervellen. Kies het sjabloon dat je wil gebruiken, let wel op dat deze overeenkomt met jouw formaat stickervellen.

Hoe maak ik een etiket?

Volg onderstaande stappen:

  1. Open een leeg document in Word.
  2. Klik op het tabblad Verzendlijsten.
  3. Klik in de groep ‘Maken’ op Etiketten.
  4. Klik op Opties.
  5. Klik in het uitklapmenu achter ‘Etiketproducent’ op de pijl naar beneden.
  6. Klik op het merk etikettenvellen dat u gebruikt.

Waar vind ik de printerinstellingen?

Als u een standaardprinter wilt kiezen, selecteert u de knop Start en vervolgens Instellingen . Ga naar Apparaten > Printers en scanners > selecteer een printer > Beheren. Selecteer vervolgens Als standaard instellen.

Hoe maak ik etiketten in Word vanuit Excel?

Als uw adreslijst is ingesteld in een Excel spreadsheet, Outlook Contactpersonen of een nieuwe lijst die u hebt gemaakt, kunt u afdruk samenvoegen gebruiken in Word om adresetiketten te maken. Ga naar Mailings > Start Mail Merge > Labels.

Hoe maak ik een adressenbestand in Word?

Een adressenlijst maken in Word

  1. Ga naar Bestand > Nieuw > Nieuw Document.
  2. Ga naar Verzendlijsten > Adressen selecteren > Nieuwe lijst typen.
  3. In de Veldenlijst Bewerken zult u een set automatische velden zien, waarin Word voorziet.
  4. Gebruik de knoppen Omhoog en Omlaag om de velden te verplaatsen.
  5. Selecteer Maken.

Kun je zelf stickers printen?

U heeft niet veel nodig om zelf thuis stickers te printen. Als u een printer in huis heeft, bent u er al bijna. Alle inkjetprinters kunnen stickers afdrukken. In de productomschrijvingen van etiketten staat of ze geschikt zijn voor laserprinters.

Hoe print je een label?

Je kunt gebruikmaken van een normale (laser)printer of een labelprinter. Voor een reguliere laserprinter kun je gebruikmaken van A4 stickervellen, deze vind je onder andere bij Rajapack. De labelprinter die wij adviseren is de Zebra GK402D. Er zijn daarvoor meerdere drivers te installeren, om labels goed te printen.

Hoe maak je etiketten in Pages?

Kies ‘Archief’ > ‘Druk af’. Klik op het venstermenu ‘Stijl’ en kies ‘Adresetiketten’. Als je het venstermenu ‘Stijl’ niet ziet, klik je op ‘Toon details’ linksonderin. Klik op ‘Lay-out’ of ‘Etiket’ om adresetiketten aan te passen.

Hoe printer installeren op tablet?

Printen met een Print Service plug-in Om de plug-in te installeren ga je naar ‘Instellingen’ en selecteer je ‘Verbonden apparaten’. Als deze optie er niet tussen staat, kijk dan bij ‘Systeem’. Daarna kies je voor ‘Afdrukken’ en dan ‘Service toevoegen’, behalve als je Android 9 hebt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven