Hoe maak je een filmbestand kleiner?

Hoe maak je een filmbestand kleiner?

Je hebt een aantal opties voor het kleiner maken van je filmpje, namelijk:

  1. Je kunt een comprimeerprogramma gebruiken.
  2. Je kunt je video eerst uploaden naar Vimeo of YouTube en de video vervolgens downloaden vanaf dit platform.
  3. Je kunt gebruik maken van een videobewerkingsapp (voor mobiele apparaten).

Welk formaat video voor WhatsApp?

De maximale bestandsgrootte voor het versturen of doorsturen van media (foto, video of gesproken berichten) via WhatsApp is 16 MB. Op de meeste telefoons is dit een video van tussen de 90 seconden en 3 minuten. De maximale duur van een video kan variëren, afhankelijk van de kwaliteit van de camera van jouw telefoon.

Hoe kan ik een .MOV bestand verkleinen?

Om dit te doen zoekt u het gewenste MOV-bestand op en klikt u er met de rechtermuisknop en kies eigenschappen. Ga vervolgens naar Algemeen > Gevorderd. Vink het selectievakje aan naast Comprimeer de inhoud om de schijfruimte te besparen. Klik daarna op OK en het bestand wordt opgeslagen in een kleinere versie.

Hoe kan ik een groot bestand verkleinen?

Een presentatie comprimeren (zippen) met Windows Verkenner of Bestandenverkenner. Blader naar de presentatie die u wilt comprimeren. Klik met de rechtermuisknop op de presentatie en selecteer Verzenden naar > Gecomprimeerde (gezipte) map. Windows maakt een nieuw .

Kan ik MP4 versturen via WhatsApp?

Met de Clipchamp-videocompressor kun je je video omzetten naar MP4-formaat, perfect dus voor WhatsApp. Comprimeer video bestanden tot het formaat dat mobiele telefoons kunnen verzenden, zonder dat je de originele videokwaliteit verliest.

Waarom kan ik geen filmpjes versturen via WhatsApp?

Dit is te verhelpen door bij je videoinstellingen het vinkje audio met hoge resolutie op off te zetten.

Hoe krijg ik een filmpje van MOV naar MP4?

Met Freemake Video Converter kunt u video- en audiobestanden van MOV naar MP4 converteren. Daarnaast heeft het programma ook een aantal bewerkingsfuncties, zoals bijsnijden, samenvoegen en roteren. U kunt de converter daarnaast gebruiken om ondertiteling aan uw video’s toe te voegen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven