Welke dranken zijn niet schadelijk voor je tanden?

Welke dranken zijn niet schadelijk voor je tanden?

Het best kun je water, koffie of thee drinken. Daar zitten geen suikers, maar ook geen zuren in. Dat is goed voor je gezondheid en gebit.

Hoe vaak mag je whitening strips gebruiken?

Gebruik de strips voor de aanbevolen periode voor een optimaal resultaat. Gebruik de whitestrips twee keer per dag voor 30 minuten. De minimaal aanbevolen gebruiksduur is 14 dagen.

Is wodka slecht voor je tanden?

Wel is bekend dat alcohol de productie van onze natuurlijke speekselproductie doet afnemen, wat tandvleesontstekingen en tandbederf in de hand werkt. Maar volgens tandarts Lewis Ehrlich die in het Sydney Holistic Dental Centre werkt, is het vooral de zuurgraad in alcoholische drankjes die problemen veroorzaakt.

Wat doe je tegen een rotte tand?

Gebruik een tandpasta waar fluoride in zit. Fluoride remt het zuur wat glazuur oplost en helpt het tandglazuur weer sterk te worden. Gebruik na het poetsen flosdraad. Haal de floss voorzichtig door alle kiertjes tussen uw tanden en kiezen om de resten tandplak te verwijderen.

Welke thee is niet slecht voor je tanden?

Groene thee bevat tannine. Dankzij deze stof blijven bacteriën niet aan je tanden plakken waardoor je een frissere adem krijgt. De thee verhoogt ook de fluorideconcentratie in je mond waardoor tandglazuur minder wordt aangetast.

Hoe gebruik je Teeth Whitening strips?

Whitestrips gebruiksaanwijzing

  1. Zorg ervoor dat u droge handen heeft. Open het zakje en haal de strip tevoorschijn.
  2. Breng de strip met de gelzijde aan op uw tanden met behulp van een spiegel.
  3. Draag de Whitestrips gedurende de aangegeven tijd en verwijder na afloop de strips van uw tanden.

Hoe gebruik je whitening strips voor tanden?

Open de verpakking en verwijder de strips. Druk de strips voorzichtig op de tanden voor een goed contact. Vouw de rest van de strips achter de tanden om de strips op hun plaats te houden. Laat de strips 30 minuten op de tanden zitten, daarna verwijderen en weggooien.

Wat doet alcohol met je tanden?

Alcohol zorgt juist voor een slechte adem en een droge mond waardoor speekselproductie wordt verminderd en de kans op gaatjes en tandvleesaandoeningen groter wordt. Tot slot zorgen donkere drankjes ook nog voor het verkleuren van uw tanden. Hierdoor verdwijnt uw mooie witte glimlach.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven