Wat is het best verkochte boek?

Wat is het best verkochte boek?

1. Don Quichot – 500 miljoen exemplaren verkocht. Het meest verkochte boek aller tijden, is Don Quichot. Don Quichot is een roman, geschreven door de Spaanse Cervantes in 1605.

Hoeveel boeken worden er in Nederland uitgegeven?

De afzet schommelt sinds 2016 nog steeds rond de 41 miljoen boeken. Ten opzichte van 2017 is er een lichte daling in de afzet van -0,7%.

Hoe vaak is de Bijbel verkocht?

De Bijbel: meer dan 2,5 miljard exemplaren. Originele taal: Hebreeuws, Grieks en Aramees. 2. Het Rode Boekje: citaten van voorzitter Mao Zedong, meer dan 800 miljoen exemplaren.

Hoeveel keer is de Bijbel verkocht?

De Bijbel: meer dan 2,5 miljard exemplaren. Originele taal: Hebreeuws, Grieks en Aramees. 2.

Wat is het meest verkochte Nederlandstalige boek?

Het meest verkochte Nederlandstalige boek, Het Achterhuis van Anne Frank, komt met circa 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd nog niet eens in de buurt van de toppers. Zelfs de meest succesvolle boekenserie, Nijntje , komt met alle 119 boekjes samen amper op de 80 miljoen exemplaren van de nummer 10 hieronder.

Wat is de meest verkochte boekenserie ooit?

De Harry Potter-serie is de meest verkochte boekenserie ooit. Er zijn wereldwijd bijna een half miljard exemplaren verkocht. Dit boek is het eerste en best verkochte deel. Ook in Nederland zijn de boeken enorm succesvol.

Wat is de best verkochte thriller ooit?

De best verkochte thriller ooit is de Da Vinci Code van Dan Brown. Mede dankzij de gratis publiciteit door kritiek van zowel de Kerk als de Wetenschap vloog zijn spannende boek over de zoektocht naar de Heilige Graal als warme broodjes over de toonbank. 8. De Kronieken van Narnia: Het betoverde land achter de kleerkast (C.S. Lewis) – 85 miljoen

Wat is de meest verkochte auteur aller tijden?

In het Guinness Record boek staat Agatha Christie vermeld als meest verkochte auteur aller tijden. Haar werk is in tenminste 108 talen verschenen. Van al haar boeken zijn er minstens 3.2 miljard exemplaren verkocht.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven