Hoe activeer ik mijn cadeaukaart?

Hoe activeer ik mijn cadeaukaart?

Als u een cadeaukaart heeft ontvangen dient deze eerst geactiveerd te worden alvorens deze besteed kan worden. Het activeren kan eenvoudig via deze pagina. U hoeft enkel het cadeaukaartnummer in te vullen. Dit nummer is te vinden op de achterzijde van de cadeaukaart.

Waar kan je cadeaubon besteden?

Onder andere te besteden bij grote winkels zoals Hunkemöller, FonQ.nl, Little Green Bag en Lucardi. Het is dus echt een cadeau waar iedereen mee uit de voeten kan! Geschikt voor alle interesses en te besteden in alle uithoeken van het land. Koop dus nu de Winkel Cadeaubon.

Kan je een cadeaubon terugbrengen?

Mag u de cadeaubon retourneren? Het is immers maar een stukje papier met een naam erop… Als u de cadeaubon dan vervolgens binnen de 14 werkdagen retour stuurt, dient u gewoon uw geld terug te krijgen. Na die 14 dagen zit u er onherroepelijk aan vast en zult u desnoods zelf gebruik moeten maken van de cadeaubon.

Waar kan ik mijn fashioncheque uitgeven?

De verkooppunten zijn: Primera, AKO, Bruna, The Read Shop, Jumbo, Plus, Lidl, Coop, Spar, Deen, Jan Linders, Dirk, Dekamarkt, Hoogvliet, Tabaronde, VVV kantoren, Cigo, Libris/BLZ, Tabaktief, La Place, Phone House en diverse tankstations zoals Shell. Je hebt dus altijd een verkooppunt bij jou in de buurt!

Wat kan ik kopen met cadeaukaart?

U kunt de de Keuze Cadeaubon ontvangt kan bijvoorbeeld inzetten om een zonnebril cadeaubon mee te kopen, maar ook om een diner cadeaubon aan te schaffen of een nationale golfbon. U heeft keuze uit een zeer breed aanbod aan leuke cadeaubonnen.

Welke winkel verkoopt Amazon Gift Card?

Je kan vanuit Nederland zonder problemen Amazon geschenkbonnen kopen in alle Amazon winkels. Je koopt de bon best rechtstreeks op de Amazon winkel van je keuze (Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, UK, US) en kiest hoe je de bon wil ontvangen: via email of via gewone post.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven