Hoe verminder je haargroei op je lichaam?

Hoe verminder je haargroei op je lichaam?

Er bestaan cosmetische behandelingen voor hirsutisme zoals bleken, epileren, chemische middelen die de haren doen uitvallen, harsen, behandeling met elektrische stroom en licht- of laserbehandeling. Bij licht hirsutisme kan bleken of epileren volstaan.

Wat remt haargroei?

Als u last heeft van haargroei op plekken waar u liever geen haar heeft, kan dat behoorlijk wat beperkingen met zich mee brengen….Wat te doen tegen ongewenste haargroei?

  • Tip 1: Epileren.
  • Tip 2: Harsen.
  • Tip 3: Scheren.
  • Tip 4: Touwtjes.
  • Tip 5: Ontharingscrème.
  • Tip 6: Bleken.

Welke pil tegen beharing?

Cyproteron lijkt op het vrouwelijk geslachtshormoon progesteron. Het gaat ook de werking tegen van mannelijke geslachtshormonen. Bij vrouwen: tegen overmatige haargroei, mannelijke vorm van kaalheid en ernstige acne. Vrouwen moeten de tabletten meestal enkele weken van de menstruatiecyclus slikken.

Wat te doen overbeharing?

Wat kan je zelf doen tegen overbeharing? Naast bovengenoemde behandelingen kan je natuurlijk ook kiezen voor scheren, harsen/ waxen, epileren met een pincet of met een epilator. Mocht u dit zelf niet aandurven, dan kunt u ook terecht bij Huidzorg Royale.

Hoe voorkom je snelle haargroei?

Omdat het lichaamshaar door androgenen gaat groeien, kan de haargroei verminderen als je het in balans brengt. Probeer sojaproducten zoals sojamelk, tofu of sojaburgers dagelijks aan je dieet toe te voegen. Na verloop van tijd zal het de haargroei verminderen.

Welke pil bij hirsutisme?

ethinylestradion. Cyproteronacetaat is een hormoon dat lijkt op het vrouwelijk geslachtshormoon progesteron. Het werkt ook anti-androgeen, dat wil zeggen dat het de werking tegengaat van mannelijke geslachtshormonen. Dit verklaart de gunstige werking van Diane-35 pil bij hirsutisme.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven