Hoeveel kost GWL per maand?

Hoeveel kost GWL per maand?

Gemiddelde gas, water en licht kosten Een huishouden van twee personen in een tussenwoning betaalt maandelijks gemiddeld € 152,- voor gas, water en licht per maand. De gemiddelde kosten voor gas bedragen € 104,- per maand, voor water bedragen de gemiddelde kosten € 18,- per maand en voor licht is dit € 30,- per maand.

Hoeveel gas verbruikt een CV ketel?

Gasverbruik CV-ketel

Type woning Gemiddeld gasverbruik per jaar
Tussenwoning 1350 m3
Hoekhuis 1600 m3
2-onder-1 kap 1650 m3
Vrijstaande woning 2200 m3

Hoeveel betaal je gemiddeld voor water?

Een 1-persoongezin verbruikt gemiddeld 39 m³ leidingwater per jaar en betaalt hiervoor 254 euro aan zijn waterbedrijf, bestaande uit 80 euro vaste vergoeding, 69 euro voor de drinkwaterlevering, 52 euro voor afvoer van het afvalwater, 39 euro voor de zuivering ervan, en 14 euro BTW.

Hoeveel m3 gas per maand winter?

Voor een gemiddelde woning geldt een gasverbruik tussen de 4 en 6 m3 per dag, oftewel 40 tot 60 kWh per dag. Zoals je ziet is dit veel meer dan het gewone elektrische verbruik en houd er rekening mee dat dit een gemiddelde is, in de winter kan het verbruik wel 10 m3 (= 100 kWh) per dag zijn.

Hoeveel m3 gas verbruikt een CV ketel per dag?

Gemiddeld gasverbruik per gezin. Hoeveel gas je verbruikt hangt onder andere af van de grootte van je huis, je gezinssamenstelling en hoeveel je stookt. Een Nederlands gezin verbruikt gemiddeld 1.470 m3 gas per jaar. Daarmee komt het gemiddeld gasverbruik per dag uit op iets meer dan 4 kuub.

Hoeveel GJ verbruikt een huishouden?

Volgens het Nibud is het gemiddelde verbruik voor een huishouden van gemiddeld 2,2 personen zo ́n 34 GJ (gigajoules) per jaar. Als ook de verwarming van kraanwater via stadsverwarming gaat, is dit zo ́n 42 GJ per jaar.

Wat is de gemiddelde gasrekening in Nederland?

In het kort; Een gemiddeld Nederlands huishouden betaalt maandelijks €181,40 aan gas water en licht. Met een gemiddelde kostenpost van €113,00 per maand is de gasrekening veruit het hoogste. Stroom is een stuk goedkoper dan gas waardoor een gemiddeld huishouden rond de €54,00 per maand betaalt. Water is in Nederland goedkoop.

Wat zijn maandelijkse kosten voor gas en water?

Maandelijkse kosten gas water licht. Kijkend naar alle losse componenten dan kunnen we concluderen dat de kosten voor gas, water en licht flink kunnen oplopen. Een gemiddeld Nederlands huishouden in maandelijks ongeveer €113,00 kwijt aan gas, €54,00 kwijt aan stroom en €14,40 kwijt aan kosten voor water.

Hoe vaak betaalt een gemiddeld Nederlands huishouden aan gas?

In het kort; Een gemiddeld Nederlands huishouden betaalt maandelijks €181,40 aan gas water en licht. Met een gemiddelde kostenpost van €113,00 per maand is de gasrekening veruit het hoogste. Stroom is een stuk goedkoper dan gas waardoor een gemiddeld huishouden rond de €54,00 per maand betaalt.

Wat zijn de kosten van gas en licht per maand?

Gemiddelde kosten gas water licht per maand Afhankelijk van uw woonsituatie kunnen de gas, water en licht kosten flink variëren. Zo bent u in een klein 1 persoonsappartement met 1 of 2 bewoners ongeveer tussen de €125,00 en €150,00 per maand kwijt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven